Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι Η “Kika Group Ltd.” αποσύρει από την αγορά, ως προληπτικό μέτρο, το Καρότσι μάρκας “Kikka Boo”, μοντέλο “Libro” καθώς δεν συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις του ευρωπαϊκού προτύπου EN 1888. Αυτή η ανάκληση αφορά μοντέλα Kikkaboo Libro με τους κωδικούς 0727786, 0727787, 0727788 και 0727789 που έχουν πουληθεί στα καταστήματα mothercare στο διάστημα 01/01/2021-22/03/2023. Αν έχετε αυτό το καρότσι, παρακαλούμε επιστρέψτε το με την απόδειξη αγοράς στο πλησιέστερο κατάστημα mothercare, όπου θα σας γίνει επιστροφή χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

60€ και άνω δωρεάν παράδοση
Βρείτε την παραγγελία σας
shop by brand

Twistshake Πανάκι παρηγοριάς - αρκουδάκι

19,99€
σε απόθεμα
ηλικία: Νεογέννητο
Παρακαλούμε επιλέξτε μέγεθος για να προχωρήσετε
  • πληροφορίες προϊόντος
  • προδιαγραφές

πληροφορίες προϊόντος

Κωδικός προϊόντος: 0736520

Με μια ματιά...

Small description: 

Το κουβερτάκι της Twistshake σε σχήμα αρκουδιού κατασκευάζεται από βελούδινο ύφασμα υψηλής ποιότητας σε όμορφη, χρυσοκάστανη απόχρωση. Το υλικό είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στη φλόγα και δεν περιέχει επιβραδυντικά φλόγας, ώστε το ύφασμα να είναι όσο το δυνατόν πιο απαλό και ασφαλές. Στην ετικέτα υπάρχει χώρος για να γράψετε το όνομα του παιδιού και τον αριθμό τηλεφώνου σε περίπτωση που ξεχάσετε το αρκουδάκι σας στην παιδική χαρά ή σε κάποια εκδρομή.

Χαρακτηριστικά και οφέλη

USP description: 

Επιπλέον, όλες οι μικρές λεπτομέρειες του αρκουδιού σας είναι καλά στερεωμένες, για να μην υπάρχει κίνδυνος να τις ξεκολλήσει ή να τις αφαιρέσει το παιδί.

Τα κουβερτάκια της Twistshake είναι κατάλληλα τόσο για μωρά όσο και για λίγο μεγαλύτερα παιδιά και φέρουν την έγκριση και τη σήμανση CE σύμφωνα με το πρότυπο EN71.

Μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο στους 40 βαθμούς Κελσίου.


Main Description - Body: 

προδιαγραφές

Προδιαγραφές προϊόντων

ΜάρκαTwistshake