Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι Η “Kika Group Ltd.” αποσύρει από την αγορά, ως προληπτικό μέτρο, το Καρότσι μάρκας “Kikka Boo”, μοντέλο “Libro” καθώς δεν συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις του ευρωπαϊκού προτύπου EN 1888. Αυτή η ανάκληση αφορά μοντέλα Kikkaboo Libro με τους κωδικούς 0727786, 0727787, 0727788 και 0727789 που έχουν πουληθεί στα καταστήματα mothercare στο διάστημα 01/01/2021-22/03/2023. Αν έχετε αυτό το καρότσι, παρακαλούμε επιστρέψτε το με την απόδειξη αγοράς στο πλησιέστερο κατάστημα mothercare, όπου θα σας γίνει επιστροφή χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

60€ και άνω δωρεάν παράδοση
Βρείτε την παραγγελία σας
shop by brand
Φίλτρα
ΦίλτροΠίσω
Κατηγορία
Μέγεθος
Ανάκλιση
Έγινε

Βρεφικό δωμάτιο 

Η προετοιμασία του βρεφικού δωματίου ενώ περιμένετε το μωράκι σας μπορεί να είναι μια συναρπαστική διαδικασία αλλά, ταυτόχρονα γεμάτη προκλήσεις. Κούνιες, αλλαξιέρες και άλλα έπιπλα θα σας βοηθήσουν όχι μόνο να υποδεχτείτε το μικρό σας αλλά και να το φροντίσετε σωστά στο σπίτι.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι πρώτες ημέρες του μωρού σας στο σπίτι θα είναι γεμάτες από ύπνο! Κούνιες -κρεβάτια με βάσεις που κατεβαίνουν χαμηλότερα και μετατρέπονται σε κρεβάτια καθώς το μωράκι σας γίνεται νήπιο, θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη μέχρι το πρώτο παιδικό κρεβάτι. Μπορείτε να επιλέξετε ένα σετ επίπλων με ίδιο σχέδιο ή να δοκιμάσετε και να φτιάξετε ένα δωμάτιο mix and match! Αφού επιλέξετε τη κούνια μην ξεχάσετε τα κλινοσκεπάσματα! Για τις πρώτες ημέρες του μωρού σας στο σπίτι καλό θα ήταν να έχετε ένα καλάθι ή ένα λίκνο, έτσι ώστε να είναι άνετο το μωρό δίπλα σας. 

Η συλλογή μας στα έπιπλα για το βρεφικό δωμάτιο περιλαμβάνει και επιπλέον εκπλήξεις. Κουνιστές καρέκλες θηλασμού οι οποίες θα κάνουν το θηλασμό πιο άνετο, ενδοεπικοινωνίες που θα σας βοηθήσουν να έχετε πάντα ένα τα μάτια σας δεκατέσσαρα και τέλος παιχνίδια που κάνουν το κάθε βρεφικό και παιδικό δωμάτιο καλύτερο, ενώ χαρίζουν χαμόγελα στους μικρούς σας θησαυρούς.