Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι Η “Kika Group Ltd.” αποσύρει από την αγορά, ως προληπτικό μέτρο, το Καρότσι μάρκας “Kikka Boo”, μοντέλο “Libro” καθώς δεν συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις του ευρωπαϊκού προτύπου EN 1888. Αυτή η ανάκληση αφορά μοντέλα Kikkaboo Libro με τους κωδικούς 0727786, 0727787, 0727788 και 0727789 που έχουν πουληθεί στα καταστήματα mothercare στο διάστημα 01/01/2021-22/03/2023. Αν έχετε αυτό το καρότσι, παρακαλούμε επιστρέψτε το με την απόδειξη αγοράς στο πλησιέστερο κατάστημα mothercare, όπου θα σας γίνει επιστροφή χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

60€ και άνω δωρεάν παράδοση
Βρείτε την παραγγελία σας
shop by brand

Ασφαλίζοντας το σπίτι για το μωρό 

Προετοιμαστείτε κατάλληλα για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας με τις ειδικές ασφάλειες για πρίζες, γωνίες, ντουλάπια και ηλεκτρικές συσκευές. Προστατεύστε τα μικρά δαχτυλάκια των λιλιπούτειων εξερευνητών με ειδικά στοπ για τις πόρτες και τα συρτάρια και φροντίστε να τοποθετήσετε κάγκελα ασφαλείας στο κρεβατάκι του, στις σκάλες ή για να απομονώσετε χώρους στο σπίτι. 

Επίσης, καλό είναι να βάλετε αντιολισθητικές ταινίες στις σκάλες και αντιολισθητικά χαλάκια στο μπάνιο για να μην ανησυχείτε για τις καθημερινές δραστηριότητες στο σπίτι.