Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
60€ και άνω δωρεάν παράδοση
Βρείτε την παραγγελία σας
shop by brand

άλλαγμα (14)

14

Στρώματα αλλάγματος

Τα νεογέννητα χρειάζονται περίπου δέκα αλλαγές πάνας κάθε μέρα (συμπεριλαμβανομένης της νύχτας), γι' αυτό θα κάνετε τη διαδικασία πολύ πιο εύκολη αν έχετε το σωστό εξοπλισμό. Το πιο απαραίτητο αξεσουάρ είναι ένα αναπαυτικό στρώμα αλλάγματος. 

Σχεδιασμένο για να κρατάει το μωράκι σας στη θέση του με ασφάλεια καθώς το καθαρίζετε και το αλλάζετε, ένα καλό στρώμα αλλάγματος έχει ανασηκωμένες άκρες και επιφάνεια εύκολου καθαρισμού. Είναι ό,τι πιο χρήσιμο μπορείτε να έχετε στο βρεφικό δωμάτιο και τοποθετείται πάνω στη σιφινιέρα ή πάνω σε μια ειδική βάση στην κούνια-κρεβάτι, όπου μπορείτε να έχετε μαζί τα μωρομάντηλα και τις πάνες του μωρού. Αυτό σημαίνει ότι θα αλλάξετε το μωρό σας στο σωστό ύψος, χωρίς να σκύψετε και να καταπονήσετε τη μέση σας. 

Αν θέλετε να παίρνετε το στρώμα αλλάγματος μαζί σας στις εξόδους, μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από αφρώδες υλικό ή ένα ταξιδίου. Πολλά στρώματα αλλάγματος διπλώνουν και χωράνε στην τσάντα αλλάγματος ώστε να έχετε πάντα μαζί σας όλα τα απαραίτητα του μωρού. 

 

Εκπαίδευση τουαλέτας

Η εκπαίδευση της τουαλέτας αποτελεί ένα σημαντικό στάδιο στην ανάπτυξη και εκμάθηση του παιδιού. Στα mothercare, θέλουμε να κάνουμε την εκπαίδευση της τουαλέτας πανεύκολη υπόθεση τόσο για τους γονείς όσο για τα παιδιά, γι' αυτό διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από γιογιό (κανονικά, ταξιδίου, αναδιπλούμενα), σκαλοπάτια και μειωτήρες τουαλέτας, ώστε το μικρό σας να πηγαίνει στην τουαλέτα όπως οι μεγάλοι!