Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι Η “Kika Group Ltd.” αποσύρει από την αγορά, ως προληπτικό μέτρο, το Καρότσι μάρκας “Kikka Boo”, μοντέλο “Libro” καθώς δεν συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις του ευρωπαϊκού προτύπου EN 1888. Αυτή η ανάκληση αφορά μοντέλα Kikkaboo Libro με τους κωδικούς 0727786, 0727787, 0727788 και 0727789 που έχουν πουληθεί στα καταστήματα mothercare στο διάστημα 01/01/2021-22/03/2023. Αν έχετε αυτό το καρότσι, παρακαλούμε επιστρέψτε το με την απόδειξη αγοράς στο πλησιέστερο κατάστημα mothercare, όπου θα σας γίνει επιστροφή χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

60€ και άνω δωρεάν παράδοση
Βρείτε την παραγγελία σας
shop by brand

πάντες (10)

10

Κάνετε το κρεβατάκι του μωρού ακόμα πιο ασφαλές για το μικρό σας, τοποθετώντας μια μαλακή πάντα ώστε να προστατεύεται το κεφαλάκι και τα χεράκια του από τα κάγκελα.  

Στα mothercare θα βρείτε μέγεθος που ταιριάζει σε λίκνο και σε κούνια κρεβάτι, με πρακτικά κορδονάκια ώστε να στερεώνεται καλά στα κάγκελα του κρεβατιού. Και, επειδή, ξέρουμε πως θέλετε το πιο όμορφο βρεφικό δωμάτιο για το νέο μέλος της οικογένειας, διαθέτουμε πάντες σε πληθώρα χρωμάτων και σχεδίων για να ολοκληρώσετε τη διακόσμηση της φωλίτσας του μωρού με τις παιχνιδιάρικες συλλογές μας! 

Να θυμάστε πως η πάντα είναι καλό να αφαιρείται όταν το παιδί είναι σε θέση να σταθεί όρθιο, ώστε να μην τη χρησιμοποιήσει ως πάτημα για να σκαρφαλώσει έξω από το κρεβάτι του. 

Ολοκληρώστε τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου με τα βρεφικά παιχνίδια της σειράς μας για δημιουργική απασχόληση και ανάπτυξη βασικών δεξιοτήτων από τους πρώτους κιόλας μήνες του μωρού.