Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Από Δευτέρα 5/04 όλα* μας τα καταστήματα είναι ανοιχτά!

Τα καταστήματα μας στη Θεσσαλονίκη λειτουργούν από 12/4 με click away

Κλείστε το ραντεβού σας για να μας επισκεφτείτε!

60€ και άνω δωρεάν παράδοση
Κάρτα μέλους
Βρείτε την παραγγελία σας
Κλείστε το ραντεβού σας

βάσεις για καθίσματα αυτοκινήτου (15)

15

Τα καθίσματα αυτοκινήτου φροντίζουν για την ασφάλεια και την άνεση του παιδιού σε κάθε μετακίνηση. Απευθυνθείτε στα καταστήματα mothercare ή στην ιστοσελίδα μας mothercare.gr για να βρείτε από τη μεγάλη συλλογή μας το κάθισμα αυτοκινήτου που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε εταιρείες όπως Maxi Cosi®, Britax Römer, Stokke, Inglesina, BeSafe και Mothercare για να βρείτε το καλύτερο για το μωρό σας.

Τι είναι η βάση;

Η βάση του καθίσματος αυτοκινήτου παραμένει στο αυτοκίνητο ακόμη κι όταν αφαιρείτε το βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου. Το κάθισμα αγκιστρώνει πάνω στη βάση εξοικονομώντας χρόνο στην τοποθέτηση. όταν αγοράζετε βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου, βεβαιωθείτε αν η βάση περιλαμβάνεται στην αγορά ή αν πωλείται ξεχωριστά. Οι βάσεις που πωλούνται χωριστά χρησιμοποιούνται συνήθως με καθίσματα αυτοκινήτου Ομάδας 0+ (από νεογέννητο έως 13 κιλά), παρότι υπάρχουν καθίσματα αυτοκινήτου Ομάδας 0+/1 (από νεογέννητο έως 18 κιλά) και Ομάδας 1 (9-18 κιλά) που είναι εξίσου συμβατά. 

Τι είναι η βάση ISOFIX;

Σίγουρα θα έχετε ακουστά το σύστημα ISOFIX που επιτρέπει την απευθείας τοποθέτηση του βρεφικού καθίσματος στο σασί του αυτοκινήτου στο αυτοκίνητο, χωρίς τη χρήση ζώνης ασφαλείας. Τα περισσότερα αυτοκίνητα με έτος κατασκευής μεταγενέστερο του 2004, διαθέτουν σύστημα ISOFIX. Ελέγξτε τις προδιαγραφές στην ετικέτα ανάμεσα στη βάση και την πλάτη του πίσω καθίσματος του αυτοκινήτου και ενημερωθείτε για τις προδιαγραφές ασφαλείας, καθώς και τη σωστή τοποθέτηση, στα καταστήματα mothercare.