Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι Η “Kika Group Ltd.” αποσύρει από την αγορά, ως προληπτικό μέτρο, το Καρότσι μάρκας “Kikka Boo”, μοντέλο “Libro” καθώς δεν συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις του ευρωπαϊκού προτύπου EN 1888. Αυτή η ανάκληση αφορά μοντέλα Kikkaboo Libro με τους κωδικούς 0727786, 0727787, 0727788 και 0727789 που έχουν πουληθεί στα καταστήματα mothercare στο διάστημα 01/01/2021-22/03/2023. Αν έχετε αυτό το καρότσι, παρακαλούμε επιστρέψτε το με την απόδειξη αγοράς στο πλησιέστερο κατάστημα mothercare, όπου θα σας γίνει επιστροφή χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

60€ και άνω δωρεάν παράδοση
Βρείτε την παραγγελία σας
shop by brand

i-size καθίσματα αυτοκινήτου (123)

123

Τι είναι το what is i-Size; Είναι η ονομασία ενός νέου ευρωπαϊκού κανονισμού που θεσμοθετήθηκε τον Ιούλιο του 2013, ο οποίος στοχεύει στην αύξηση της ασφάλειας  του παιδιού όταν ταξιδεύει στο κάθισμα αυτοκινήτου. Ο κανονισμός επιβάλλει τα βρέφη να ταξιδεύουν με φορά προς τα πίσω τους πρώτους 15 μήνες της ζωής τους (προηγούμενοι κανονισμοί προέβλεπαν τους πρώτους 9-12 μήνες. Παρόλα αυτά, μην ανησυχείτε.

Ο κανονισμός του i-Size δεν αντικαθιστά τον ισχύοντα κανονισμό, απλώς αποτελεί μια εναλλακτική δοκιμασμένη σε υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας. Στα καθίσματα αυτοκινήτου i-Size η χρήση ISOFIX είναι υποχρεωτική, πράγμα που σημαίνει πως έχετε λιγότερες πιθανότητες να τοποθετήσετε λάθος το κάθισμα στο αυτοκίνητο. Η βασική διαφορά έγκειται στο ότι ένα κάθισμα αυτοκινήτου i-Size χρησιμοποιεί το ύψος του παιδιού -και όχι το βάρος- ως κριτήριο επιλογής του καθίσματος αυτοκινήτου.

Γι' αυτό, συνιστάται να μετρήσετε το παιδί προτού επιλέξετε βρεφικό/παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου.