Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κάντε τώρα την παραγγελία σας ONLINE και παραλάβετε σε ένα από τα καταστήματά μας

3 εργάσιμες ημέρες εντός Αττικής και 7 για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Βάζετε την παραγγελία σας,στο βήμα "σύνοψη παραγγελίας" επιλέγετε αποστολή στο κατάστημα, κατόπιν επιλέγετε το κατάστημα που επιθυμείτε. Μόλις η παραγγελία σας είναι στο κατάστημα, σας ενημερώνουμε με SMS!

60€ και άνω παραγγελίες
Βρείτε την παραγγελία σας
Αποστολή Express
Φίλτρα
ΦίλτροΠίσω
Μέγεθος
Ανάκλιση
Έγινε

Καθίσματα αυτοκινήτου και μάρσιποι

Γνωρίζουμε ότι η αγορά του καθίσματος αυτοκινήτου για το μωρό σας είναι μία από τις πιο σημαντικές αγορές που θα κάνετε για αυτό είμαστε εδώ κοντά σας να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε σωστά για το μωρό και την οικογένεια σας. 

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχετε υπόψη σας είναι ο νόμος.  Σύμφωνα με τα άρθρα 12 (παρ. 5) και 33 (παρ. 2), του Νόμου 2696 (Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας) είναι υποχρεωτική η χρήση ειδικών μέσων συγκράτησης και προστασίας, όπως τα παιδικά καθίσματα, για την μεταφορά ανήλικων επιβατών μέχρι την ηλικία των 12 ετών. Υπάρχουν 2 τρόποι για να επιλέξετε κάθισμα αυτοκινήτου για το μωρό σας. Ο πρώτος τρόπος είναι σύμφωνα με το ύψος. (αυτή είναι η πιο πρόσφατη μέθοδος και ονομάζεται i-size). O δεύτερος είναι σύμφωνα με το βάρος. Από το Φεβρουάριο του 2017 όλα τα νέα καθίσματα αυτοκινήτου έχουν ISOFIX. To ISOFIX είναι ένα σύστημα κλειδώματος του καθίσματος επάνω στο αυτοκίνητο. Όλα τα καθίσματα αυτοκινήτου mothercare είναι σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία, πράγμα που απεικονίζεται με το σύμβολο Ⓔ στη σήμανση των ειδών. 

Πάρτε το χρόνο σας να δείτε τις πολλές και διαφορετικές επιλογές σε καθίσματα αυτοκινήτου βάζοντας σε σειρά τις ανάγκες της οικογένειας σας αλλά και το budget σας. Μπορείτε να δείτε τον οδηγό αγοράς μας ή να επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα μας και να μιλήσετε με τις συμβούλους πωλήσεων μας για να λύσετε όποια απορία έχετε. Όταν επιλέξετε το κάθισμα αυτοκίνητου σας θα σας βοηθήσουμε να μάθετε να το τοποθετείτε σωστά και με ασφάλεια στο αυτοκίνητο. Μην παραλείψετε να δείτε επίσης τη συλλογή από μάρσιπους μας. Είναι η τέλεια λύση για όσους θέλουν να περπατάνε και να έχουν το μωρό κοντά τους.