Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι Η “Kika Group Ltd.” αποσύρει από την αγορά, ως προληπτικό μέτρο, το Καρότσι μάρκας “Kikka Boo”, μοντέλο “Libro” καθώς δεν συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις του ευρωπαϊκού προτύπου EN 1888. Αυτή η ανάκληση αφορά μοντέλα Kikkaboo Libro με τους κωδικούς 0727786, 0727787, 0727788 και 0727789 που έχουν πουληθεί στα καταστήματα mothercare στο διάστημα 01/01/2021-22/03/2023. Αν έχετε αυτό το καρότσι, παρακαλούμε επιστρέψτε το με την απόδειξη αγοράς στο πλησιέστερο κατάστημα mothercare, όπου θα σας γίνει επιστροφή χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

60€ και άνω δωρεάν παράδοση
Βρείτε την παραγγελία σας
shop by brand

καρότσια/ομπρέλα (22)

22

Τα καρότσια που κλείνουν σαν ομπρέλα είναι η πιο πρακτική λύση και τα περισσότερα μοντέλα μας είναι κατάλληλα από τη γέννηση μέχρι τα πρώτα νηπιακά χρόνια. 

Ελαφριά και φορητά

Οι γονείς που ζουν στην πόλη έχουν ανάγκη από ένα ελαφρύ καρότσι με εύκολη αναδίπλωση για να χωράει παντού: στο αυτοκίνητο, στο σπίτι, στα μέσα μεταφοράς, κτλ. Το μικρό βάρος της συγκεκριμένης κατηγορίας καροτσιών, τα καθιστά ιδανικά για γρήγορες και εύκολες μετακινήσεις παντός καιρού, ενώ, ταυτόχρονα, προσφέρουν άνεση στον πολύτιμο επιβάτη τους. 

Ασφάλεια και άνεση

Σχεδιασμένα με κριτήριο την ασφάλεια του παιδιού, τα καρότσια που κλείνουν σαν ομπρέλα διαθέτουν κουκούλα με αντηλιακή προστασία για τους καλοκαιρινούς μήνες, κουκούλα βροχής και είναι συμβατά με πληθώρα αξεσουάρ (ομπρέλα, ποτηροθήκη, τσάντα αλλαξιέρα, κλιπ, κτλ.) ώστε να έχετε πάντα μαζί σας όλα τα απαραίτητα για την άνεση του μωρού σας. Μπορείτε ακόμη και να τοποθετήσετε μια βάση για το μεγαλύτερο αδελφάκι, ώστε να βγαίνετε όλοι μαζί βόλτα! 

Επιλογές θέσης

Το κάθισμα μπορεί να τοποθετηθεί με φορά προς το γονιό ή προς τον κόσμο και διαθέτει ανάκλιση σε οριζόντια θέση ώστε να είναι κατάλληλο για νεογέννητο. Εξάλλου, η οριζόντια θέση συνιστάται από 0 έως 3 μηνών προκειμένου να αναπτυχθεί σωστά η σπονδυλική στήλη του παιδιού. Αν δεν είστε σίγουροι ποιο καρότσι να διαλέξετε, επισκεφθείτε ένα κατάστημά μας ή την ιστοσελίδα μας. 

Οφέλη

Στα mothercare θα βρείτε διάφορες μάρκες και μοντέλα καροτσιών που κλείνουν σαν ομπρέλα με τα καλύτερα και πιο προηγμένα χαρακτηριστικά της αγοράς. Δοκιμασμένα στις πιο αυστηρές συνθήκες, πληρούν όλα τα πρότυπα ασφαλείας ώστε να μην ανησυχείτε για τις μετακινήσεις με το μωρό σας.