Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι Η “Kika Group Ltd.” αποσύρει από την αγορά, ως προληπτικό μέτρο, το Καρότσι μάρκας “Kikka Boo”, μοντέλο “Libro” καθώς δεν συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις του ευρωπαϊκού προτύπου EN 1888. Αυτή η ανάκληση αφορά μοντέλα Kikkaboo Libro με τους κωδικούς 0727786, 0727787, 0727788 και 0727789 που έχουν πουληθεί στα καταστήματα mothercare στο διάστημα 01/01/2021-22/03/2023. Αν έχετε αυτό το καρότσι, παρακαλούμε επιστρέψτε το με την απόδειξη αγοράς στο πλησιέστερο κατάστημα mothercare, όπου θα σας γίνει επιστροφή χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

60€ και άνω δωρεάν παράδοση
Βρείτε την παραγγελία σας
shop by brand

καρότσια με πορτ-μπεμπέ (29)

29

Οι πρώτες βόλτες με το μωρό σας δεν ήταν ποτέ πιο άνετες και απολαυστικές!

Από την πρώτη κιόλας μέρα, εμπιστευθείτε ένα ολοκληρωμένο σύστημα μεταφοράς με άνετο πορτ-μπεμπέ και ανθεκτικό σασί για βόλτες στην πόλη ή στην εξοχή. Από off-road μοντέλα μέχρι τα πιο στυλάτα καρότσια, τα έχουμε όλα! 

Τα καρότσια με πορτ-μπεμπέ είναι ειδικά σχεδιασμένα για την άνεση και τη χαλάρωση του μωρού σας, είναι εξοπλισμένα με όλα τα αξεσουάρ για τις πιο συναρπαστικές βόλτες όλο το χρόνο (ποδιά, κουκούλα βροχής, τέντα, κάλυμμα, ένθεμα για νεογέννητα, τσάντα αλλαξιέρα, ποτηροθήκη, κτλ.) και διαθέτουν ευρύχωρο καλάθι αποθήκευσης για να μεταφέρετε κι εσείς όλα όσα χρειάζεστε για το μικρό σας ή να κάνετε με άνεση τα ψώνια σας. 

Επίσης, προσφέρουν εύκολο χειρισμό σε όλες τις συνθήκες και διπλώνουν για να εξοικονομήσουν χώρο στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο. 

Μάθετε περισσότερα για το πώς να επιλέξετε το κατάλληλο καρότσι με πορτ-μπεμπέ για το μωράκι σας, με μια επίσκεψη στα καταστήματα mothercare ή στην ιστοσελίδα mothercare.gr.