Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι Η “Kika Group Ltd.” αποσύρει από την αγορά, ως προληπτικό μέτρο, το Καρότσι μάρκας “Kikka Boo”, μοντέλο “Libro” καθώς δεν συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις του ευρωπαϊκού προτύπου EN 1888. Αυτή η ανάκληση αφορά μοντέλα Kikkaboo Libro με τους κωδικούς 0727786, 0727787, 0727788 και 0727789 που έχουν πουληθεί στα καταστήματα mothercare στο διάστημα 01/01/2021-22/03/2023. Αν έχετε αυτό το καρότσι, παρακαλούμε επιστρέψτε το με την απόδειξη αγοράς στο πλησιέστερο κατάστημα mothercare, όπου θα σας γίνει επιστροφή χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

60€ και άνω δωρεάν παράδοση
Βρείτε την παραγγελία σας
shop by brand
Φίλτρα
ΦίλτροΠίσω
Μέγεθος
Έγινε

αξεσουάρ (360)

360

Μόλις επιλέξατε καρότσι για το μωρό σας; Συγχαρητήρια! Από εδώ και στο εξής, όλες οι μετακινήσεις, μικρές και μεγάλες, θα γίνονται με άνεση και ασφάλεια ενώ, παράλληλα, προσφέρετε μια αναπαυτική φωλίτσα για να ανακαλύψει τον κόσμο ή να ξεκουραστεί όταν το έχει ανάγκη. 

Ολοκληρώστε το καρότσι με τα πρακτικά και χρήσιμα αξεσουάρ της συλλογής μας, ώστε να μην σας λείψει τίποτα στη βόλτα!

Στα καταστήματα mothercare και στην ιστοσελίδα μας mothercare.gr, θα βρείτε μαλακά καλύμματα που στηρίζουν το σώμα του μωρού, ζεστούς ποδόσακους για τους κρύους μήνες του χρόνου, κουκούλες βροχής και κουνουπιέρες για να απολαμβάνετε τις βόλτες κάθε στιγμή, ποτηροθήκες, τσάντες αλλαξιέρες, κλιπ για παιχνίδια και τσάντες, ομπρέλες, αντάπτορες και, φυσικά, υπέροχα παιχνίδια για να απασχολείται δημιουργικά το μικρό σας στις εξόδους με τη μαμά και τον μπαμπά!