Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε όλες τις παραγγελίες με ΠΑΡΑΔΟΣΗ σε 3-7εργάσιμες ημέρες.

για τις παραγγελίες μέσω site ΑΝΕΠΑΦΕΣ παραδόσεις  αν επιλέξετε τρόπο πληρωμής με πιστωτική κάρτα, PAY PAL ή τραπεζική κατάθεση!

 

Δωρεάν μεταφορικά
Δημιουργική απασχόληση για παιδιά
Μένουμε σπίτι
Οδηγοί αγοράς

τάισμα με μπιμπερό (136)

136

Την ώρα του φαγητού, υπάρχουν τρεις επιλογές στο μενού: μητρικό γάλα από το στήθος σας, μητρικό γάλα με μπιμπερό και φόρμουλα. Όποιο τρόπο και να διαλέξετε, στα mothercare θα βρείτε τα πάντα, από μπιμπερό και θηλές μέχρι αποστειρωτές και θήλαστρα για να γεμίσετε την κοιλίτσα του μωρού σας. 

Μετά το τάισμα, καθαρίστε το μπιμπερό και τα διάφορα αξεσουάρ με εργονομικές βούρτσες, ώστε όλο ο εξοπλισμός να είναι καθαρός μέχρι την επόμενη φορά. Για να κρατήσετε τα μικρόβια μακριά από θηλές, μπουκάλια, κτλ. χρησιμοποιήστε ένα αξιόπιστο αποστειρωτή. Υπάρχουν διαφόρων ειδών, ανάλογα με τις ανάγκες σας. 

Αν χρειάζεται να λείψετε εκτός σπιτιού και θέλετε να δώσετε στο μωρό σας μητρικό γάλα, μια καλή ιδέα είναι να συλλέξετε γάλα με τη βοήθεια ενός θήλαστρου και να το αποθηκεύσετε σε πρακτικά σακουλάκια μητρικού γάλακτος, ώστε να το έχετε πάντα διαθέσιμο στο ψυγείο. Μπορείτε να το ζεστάνετε πανεύκολα και γρήγορα με ειδικούς θερμαντήρες που φέρνουν το γάλα στην ιδανική θερμοκρασία για το μικρό σας.