Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Επιλέξτε αποστολή με BOX NOW και παραλάβετε την παραγγελία σας 24 ώρες το 24ωρο από το locker που σας εξυπηρετεί

60€ και άνω δωρεάν παράδοση
Βρείτε την παραγγελία σας
shop by brand
Φίλτρα
Φίλτρο Πίσω
Προτείνεται για
Έγινε

στερεά τροφή (291)

291

Απογαλακτισμός 

Μία από τις πιο... περιπετειώδεις αλλά και συναρπαστικές περιόδους στη ζωή του παιδιού! Το μωρό σας θα αρχίσει να ανακαλύπτει νέες γεύσεις και υφές κι εσείς θα είστε εκεί να το βοηθήσετε σε αυτή τη σημαντική φάση ανάπτυξης. 

Ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσετε, είναι έχοντας όλα τα απαραίτητα για να κάνετε την ώρα του φαγητού παιχνίδι! Εργονομικά και ειδικά σχεδιασμένα μπολ, πιάτα, κουτάλια, πιρούνια και κύπελλα, ενθαρρύνουν το παιδί να αναπτύξει μοναδικές δεξιότητες και ενισχύουν την αίσθηση ανεξαρτησίας καθώς πειραματίζεται με τις πρώτες τροφές και αρχίζει να δοκιμάζει τις ικανότητές του τρώγοντας και πίνοντας μόνο του. 

Κάντε το μωρό σας να αισθανθεί μέρος της οικογένειας, τρώγοντας μαζί σας στο τραπέζι, με ένα πρακτικό καρεκλάκι φαγητού, ιδανικό για τα πρώτα... γευστικά πειράματα. Και, για να ετοιμάσετε τα πρώτα γεύματα στερεάς τροφής του μωρού σας, ένα μπλέντερ-ατμομάγειρας είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να εξοικονομήσετε χρόνο και κόπο! Αποθηκεύστε την τροφή σε πρακτικά δοχεία φαγητού και πάρτε τα μαζί σας στις βόλτες και τα ταξίδια, ώστε η εκπαίδευση του παιδιού στη στερεά τροφή να γίνει πανεύκολη όπου κι αν βρίσκεστε!