Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι Η “Kika Group Ltd.” αποσύρει από την αγορά, ως προληπτικό μέτρο, το Καρότσι μάρκας “Kikka Boo”, μοντέλο “Libro” καθώς δεν συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις του ευρωπαϊκού προτύπου EN 1888. Αυτή η ανάκληση αφορά μοντέλα Kikkaboo Libro με τους κωδικούς 0727786, 0727787, 0727788 και 0727789 που έχουν πουληθεί στα καταστήματα mothercare στο διάστημα 01/01/2021-22/03/2023. Αν έχετε αυτό το καρότσι, παρακαλούμε επιστρέψτε το με την απόδειξη αγοράς στο πλησιέστερο κατάστημα mothercare, όπου θα σας γίνει επιστροφή χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

60€ και άνω δωρεάν παράδοση
Βρείτε την παραγγελία σας
shop by brand

Οι μουσελίνες είναι οι καλύτεροι φίλοι των γονιών! Ιδανικές για φάσκιωμα νεογέννητων μωρών και σκούπισμα λεκέδων, τα κλασικά πανάκια μουσελίνας θα σας συντροφέψουν σε κάθε βήμα τους πρώτους μήνες του μωρού σας. Φτιαγμένα από 100% βαμβάκι, είναι απαλά και σέβονται το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα. 

Η συλλογή μας με πανάκια μουσελίνας περιλαμβάνει απλά λευκά πανάκια, καθώς και μουσελίνες σε απαλές αποχρώσεις με υπέροχα σχέδια, διαθέσιμα σε πολυσυσκευασίες για να έχετε πάντα ένα καθαρό όταν το χρειάζεστε. Επιλέξτε πόσο ελαφρύ θέλετε να είναι το ύφασμα, το μέγεθος, το χρώμα, και εξοπλίστε την τσάντα αλλαξιέρα για τις βόλτες σας! 

Οι μουσελίνες είναι, επίσης, τέλειες για το θηλασμό και το τάισμα του μωρού, αφού απορροφούν τις γουλίτσες και τα σαλάκια. Και μην ξεχάσετε να τις χρησιμοποιήσετε στο ρεψιματάκι του μικρού σας! Απλώστε τη στον ώμο και δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για τα ρούχα σας. 

Ελάτε στα καταστήματα mothercare ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας mothercare.gr για να κάνετε την ώρα του φαγητού πιο απολαυστική για το μωρό σας!