Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Tα καταστήματα μας σε Ρέθυμνο, Χανιά, Ιωάννινα και Κέρκυρα λειτουργούν με τη μέθοδο Click In Store.

Τα καταστήματα στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι κλειστά.

60€ και άνω δωρεάν παράδοση
Κάρτα μέλους
Βρείτε την παραγγελία σας

καρεκλάκια φαγητού (46)

46

Εσείς και το μωρό σας ετοιμάζεστε να ζήσετε την περιπέτεια του απογαλακτισμού; Τέλεια! Βοηθήστε το να ανακαλύψει νέες γεύσεις, υφές και συνταγές. Πριν ξεκινήσετε με λιωμένη μπανάνα και ριζάλευρο, χρειάζεστε ένα πρακτικό καρεκλάκι φαγητού ώστε να είναι ασφαλές όταν κάθεται στο οικογενειακό τραπέζι. Πόσο διασκεδαστικό να τρώει σαν τους μεγάλους!

Τα ξύλινα καρεκλάκια φαγητού αποτελούν μια δημοφιλή επιλογή και ταιριάζουν στα έπιπλα της κουζίνας και της τραπεζαρίας, ενώ υπάρχουν εταιρείες που προσφέρουν στυλάτα design για κάθε σύγχρονο σπιτικό. Μια εναλλακτική είναι τα καρεκλάκια από υλικό που καθαρίζεται εύκολα, σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Τα περισσότερα καρεκλάκια ρυθμίζονται σε ύψος, ώστε να προσαρμοστούν από βρέφος σε νήπιο, και περιλαμβάνουν το δικό τους δίσκο, ώστε το παιδί να έχει στη διάθεσή του μια επιφάνεια για να πειραματιστεί με το φαγητό και να παίξει (ζήτω η ακαταστασία!). 

Τα καρεκλάκια booster μετατρέπει μια συμβατική καρέκλα σε ασφαλές βρεφικό καρεκλάκι φαγητού. Δέστε το καρεκλάκι booster στην καρέκλα και προσδέστε το μωρό στο καρεκλάκι. Ιδανικό για τις επισκέψεις στους παππούδες, τις εξόδους και τα ταξίδια! Όποιο μοντέλο και να επιλέξετε, φροντίστε το παιδί να είναι σωστά δεμένο με τα ζωνάκια ασφαλείας και το booster να είναι σωστά στερεωμένο στην καρέκλα. Μπορείτε να προμηθευτείτε και πρόσθετους ιμάντες για να εξασφαλίσετε τη σωστή τοποθέτηση. 

Μην ξεχάσετε να ξεκινήσετε το υπέροχο ταξίδι του απογαλακτισμού με εργονομικά μπολ, κουτάλια, κύπελλα και αξεσουάρ φαγητού, όπως παιχνίδια, κατάλληλα για την ηλικία του μωρού σας. Καλή όρεξη!