Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι Η “Kika Group Ltd.” αποσύρει από την αγορά, ως προληπτικό μέτρο, το Καρότσι μάρκας “Kikka Boo”, μοντέλο “Libro” καθώς δεν συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις του ευρωπαϊκού προτύπου EN 1888. Αυτή η ανάκληση αφορά μοντέλα Kikkaboo Libro με τους κωδικούς 0727786, 0727787, 0727788 και 0727789 που έχουν πουληθεί στα καταστήματα mothercare στο διάστημα 01/01/2021-22/03/2023. Αν έχετε αυτό το καρότσι, παρακαλούμε επιστρέψτε το με την απόδειξη αγοράς στο πλησιέστερο κατάστημα mothercare, όπου θα σας γίνει επιστροφή χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

60€ και άνω δωρεάν παράδοση
Βρείτε την παραγγελία σας
shop by brand

αποστείρωση (20)

20

Το (πεινασμένο) μωράκι σας λατρεύει τα τακτικά γεύματα με γάλα. Καθώς αναπτύσσεται το ανοσοποιητικό του σύστημα, είναι πολύ σημαντικό να το προστατεύσετε από τα επιβλαβή βακτήρια. Έτσι, είτε χρησιμοποιείτε φόρμουλα είτε μητρικό γάλα με θήλαστρο, ένας αποστειρωτής θα εξαλείψει τα μικρόβια από τον εξοπλισμό ταΐσματος, μιας και το απλό πλύσιμο δεν επαρκεί για να σκοτώσει τα βακτήρια που αναπτύσσονται στο γάλα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να τρίψετε καλά όλα τα εξαρτήματα (μπουκάλια, θηλές, καπάκια, αξεσουάρ θήλαστρου, κτλ.) και μετά να ολοκληρώσετε την απολύμανσή τους σε έναν ειδικό αποστειρωτή. 

Οι ηλεκτρικοί αποστειρωτές σκοτώνουν το 99,9% των βακτηρίων χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών. Πολύ απλά, γεμίζετε το δοχείο με νερό, τοποθετείτε μέσα ό,τι θέλετε να αποστειρώσετε και περιμένετε λίγα λεπτά ώστε να είναι πανέτοιμα για τη χρήση -μόλις κρυώσουν. Μια εναλλακτική του ηλεκτρικού αποστειρωτή είναι ο αποστειρωτής μικροκυμάτων που χρησιμοποιεί εξίσου ατμό αλλά μπαίνει στο φούρνο μικροκυμάτων για να φτάσει την επιθυμητή θερμοκρασία. Τέλος, μια καλή λύση είναι ο αποστειρωτής κρύου νερού που λειτουργεί με χρήση ειδικού αποστειρωτικού διαλύματος μέσα στο νερό. 

Επισκεφθείτε τα καταστήματά μας ή την ιστοσελίδα μας για να αγοράσετε όλα τα απαραίτητα για το τάισμα του μωρού σας, όπως μπιμπερό, θηλές, θήλαστρα, αντλίες, κτλ., ώστε να γίνει η πιο απολαυστική στιγμή και για τους δυο σας!