Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Tα καταστήματα μας σε Αττική, Πάτρα (κέντρο), Πάτρα (Περιβόλα) και Χαλκίδα θα παραμείνουν κλειστά.

Τα καταστήματα μας στη Θεσσαλονίκη λειτουργούν με τη μέθοδο Click Away Δευτέρα με Παρασκευή

Tα καταστήματα στο Ηράκλειο Κρήτης, Ρέθυμνο και στη Κόρινθο λειτουργούν με τη μέθοδο Click In Store.

Τα καταστήματα στην υπόλοιπη Ελλάδα λειτουργούν κανονικά.

60€ και άνω δωρεάν παράδοση
Βρείτε την παραγγελία σας
Click Away

αποστείρωση (20)

20

Το (πεινασμένο) μωράκι σας λατρεύει τα τακτικά γεύματα με γάλα. Καθώς αναπτύσσεται το ανοσοποιητικό του σύστημα, είναι πολύ σημαντικό να το προστατεύσετε από τα επιβλαβή βακτήρια. Έτσι, είτε χρησιμοποιείτε φόρμουλα είτε μητρικό γάλα με θήλαστρο, ένας αποστειρωτής θα εξαλείψει τα μικρόβια από τον εξοπλισμό ταΐσματος, μιας και το απλό πλύσιμο δεν επαρκεί για να σκοτώσει τα βακτήρια που αναπτύσσονται στο γάλα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να τρίψετε καλά όλα τα εξαρτήματα (μπουκάλια, θηλές, καπάκια, αξεσουάρ θήλαστρου, κτλ.) και μετά να ολοκληρώσετε την απολύμανσή τους σε έναν ειδικό αποστειρωτή. 

Οι ηλεκτρικοί αποστειρωτές σκοτώνουν το 99,9% των βακτηρίων χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών. Πολύ απλά, γεμίζετε το δοχείο με νερό, τοποθετείτε μέσα ό,τι θέλετε να αποστειρώσετε και περιμένετε λίγα λεπτά ώστε να είναι πανέτοιμα για τη χρήση -μόλις κρυώσουν. Μια εναλλακτική του ηλεκτρικού αποστειρωτή είναι ο αποστειρωτής μικροκυμάτων που χρησιμοποιεί εξίσου ατμό αλλά μπαίνει στο φούρνο μικροκυμάτων για να φτάσει την επιθυμητή θερμοκρασία. Τέλος, μια καλή λύση είναι ο αποστειρωτής κρύου νερού που λειτουργεί με χρήση ειδικού αποστειρωτικού διαλύματος μέσα στο νερό. 

Επισκεφθείτε τα καταστήματά μας ή την ιστοσελίδα μας για να αγοράσετε όλα τα απαραίτητα για το τάισμα του μωρού σας, όπως μπιμπερό, θηλές, θήλαστρα, αντλίες, κτλ., ώστε να γίνει η πιο απολαυστική στιγμή και για τους δυο σας!