Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Επιλέξτε αποστολή με BOX NOW και παραλάβετε την παραγγελία σας 24 ώρες το 24ωρο από το locker που σας εξυπηρετεί

60€ και άνω δωρεάν παράδοση
Βρείτε την παραγγελία σας
shop by brand

Η αναζήτηση της ιδανικής βρεφικής ενδοεπικοινωνίας αποτελεί πρόκληση για κάθε ευσυνείδητο γονέα.

Με κύριο μέλημα την διευκόλυνση κάθε αναζητητή, η ομάδα ειδικών της βραβευμένης με χρυσό στα Mother & Baby Awards 2021 MOTOROLA, ετοίμασε τον παρακάτω mini οδηγό επιλογής baby monitor.

Χρησιμοποιείστε τον, και βήμα – βήμα θα ανακαλύψετε την καταλληλότερη για εσάς συσκευή βρεφικής παρακολούθησης.  

Ξεκινήστε το ταξίδι σας με δομημένες βάσεις.

Είναι σημαντικό αρχικά να αποσαφηνιστούν βασικές έννοιες όπως «τι είναι οι βρεφικές ενδοεπικοινωνίες», «πώς λειτουργούν» αλλά και ποια είναι τα είδη τους.


Οι βρεφικές ενδοεπικοινωνίες ή αλλιώς τα συστήματα ενδοεπικοινωνίας ή baby monitors, είναι ψηφιακές συσκευές οι οποίες επιτρέπουν την παρακολούθηση του μωρού από απόσταση.


Η λειτουργία τους πραγματοποιείται μέσω της ασύρματης σύνδεσης του πομπού (μονάδα μωρού) και του δέκτη (μονάδα ή συσκευή γονέα).

Υπάρχουν τέσσερις βασικές κατηγορίες ασύρματων συστημάτων ενδοεπικοινωνίας:

 

 1. AUDIO που μεταδίδουν μόνο ήχο.
 2. VIDEO που μεταδίδουν ήχο και εικόνα.
 3. VIDEO με σύνδεση Wi-Fi.
 4. VIDEO διπλής λειτουργίας με ασύρματη σύνδεση και σύνδεση Wi-Fi.

Ανακαλύψτε τις ενδοεπικοινωνίες MOTOROLA κάνοντας κλικ εδώ!

Ειδικά μελετημένες συσκευές για κάθε οικογένεια.
 • Ενδοεπικοινωνίες ασύρματης σύνδεσης ΑUDIO - Μόνο με  Ήχο.

Οι ενδοεπικοινωνίες αυτής της κατηγορίας ενδέχεται να διευκολύνουν γονείς που αναζητούν οικονομικότερη λύση, ή δεύτερη συσκευή για χρήση στο εξοχικό ή στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς. Διατίθενται με μονόδρομη (για να ακούτε το μωρό σας) αλλά και με αμφίδρομη (για να ακούτε και να επικοινωνείτε με το μωρό σας) λειτουργία. Παράδειγμα συσκευής με μονόδρομη λειτουργία αποτελεί η MOTOROLA MBP 21.

 • Ενδοεπικοινωνίες ασύρματης σύνδεσης VIDEO – Παρέχουν  Ήχο και Εικόνα.

Αυτές οι ενδοεπικοινωνίες είναι ιδανικές για νέους γονείς που επιθυμούν να παρακολουθούν κάθε στιγμή, κίνηση ή λεξούλα του παιδιού τους. Διαθέτουν ποικιλία διαφορετικών χαρακτηριστικών και λειτουργιών (όπως νυχτερινή λήψη), αλλά και διαφοροποιήσεις στο μέγεθος οθόνης και στις δυνατότητες της κάμερας. Ενδεικτικά, ανακαλύψτε τις ιδιαίτερες MOTOROLA MBP 482 & MOTOROLA MBP 55.

Επίσης, κάποιες βρεφικές ενδοεπικοινωνίες VIDEO εξασφαλίζουν επιπλέον δυνατότητες. Για παράδειγμα η MOTOROLA Ease 35 Twin διαθέτει διπλή κάμερα και είναι ιδανική για γονείς με περισσότερα από ένα παιδιά, αφού επιτρέπει την ταυτόχρονη παρακολούθησή τους από τη μονάδα γονέα ακόμη και αν κάθε παιδί βρίσκεται σε διαφορετικούς χώρους.

 • Ενδοεπικοινωνίες VIDEO με σύνδεση “Wi-Fi” – Προσφέρουν Ήχο και Εικόνα μέσω Wi-fi σύνδεσης με οποιασδήποτε smart συσκευή.

Τα baby monitors αυτής της κατηγορίας, όπως το MOTOROLA Peekdaboo, υπόσχονται να  «λύσουν τα χέρια» πολυάσχολων γονιών που θέλουν να παρακολουθούν το μωράκι τους από το γραφείο, το δρόμο ή το εξωτερικό, μέσω του κινητού τους τηλεφώνου.

 • Ενδοεπικοινωνίες VIDEO, διπλής λειτουργίας με ασύρματη σύνδεση και σύνδεση “Wi-Fi” – Προσφέρουν Ήχο και Εικόνα, επιτρέποντας την παράλληλη σύνδεση του πομπού με την ασύρματη μονάδα γονέα αλλά και με κινητό τηλέφωνο μέσω Wi-fi.

Οι ενδοεπικοινωνίες διπλής σύνδεσης όπως η MOTOROLA MBP 855, κατασκευάζονται ειδικά για να υποστηρίζουν γονείς που επιθυμούν να παρακολουθούν το μωράκι τους ταυτόχρονα, ανεξάρτητα και από διαφορετικούς δέκτες, χωρίς να παρεκκλίνουν από το προσωπικό τους πρόγραμμα.

Οι συσκευές MOTOROLA ξεχωρίζουν!


Η MOTOROLA «χτίζει» σε γερά θεμέλια. Διαθέτει βραβευμένες συλλογές προϊόντων και σημαντικές διακρίσεις στο χώρο των ενδοεπικοινωνιών, αποδεικνύοντας έμπρακτα την εξειδίκευση και την καινοτόμα συνεισφορά της στον κλάδο. Ενδεικτικά κάθε ενδοεπικοινωνία παρακολούθησης βρεφών MOTOROLA προσφέρει:

 • Δυνατότητα ασφαλούς κρυπτογράφησης δεδομένων μέσω ψηφιακών πρωτόκολλων που εμποδίζουν παράσιτα και παρεμβολές, και προσφέρουν πλήρη ασφάλεια από υποκλοπές digital υλικού. Διακρίνονται σε συστήματα DECT τεχνολογίας για τις συσκευές ήχου (AUDIO) και σε συστήματα FHSS τεχνολογίας που αφορούν τις συσκευές εικόνας και ήχου (VIDEO).
 • Λειτουργία eco mode, χάρη στην οποία ενεργοποιείται η συσκευή μόνο όταν ανιχνεύεται ήχος. Έτσι, εξοικονομείται ενέργεια και παρατείνεται ο χρόνος ζωής του baby monitor.
 • Μεγάλη εμβέλεια σήματος έως και 300m σε εξωτερικούς και 50m σε εσωτερικούς χώρους, με ειδοποίηση όταν η μονάδα βγαίνει εκτός εμβέλειας.
 • Δυνατότητα σύνδεσης με την εφαρμογή Hubble App, αποκλειστικό συνεργάτη της MOTOROLA. Πρόκειται για εφαρμογή καταγραφής της ανάπτυξης του μωρού στα αγγλικά η οποία παρέχει και πρόσβαση σε άρθρα και συμβουλές από ειδικούς. Περιλαμβάνει πλήθος άλλων δυνατοτήτων που ενεργοποιούνται ανάλογα με τη συσκευή που θα επιλέξετε. 
Το ταξίδι δεν σταματάει εδώ!

Η επιλογή της ιδανικής συσκευής παρακολούθησης βρεφών είναι σημαντική. Για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της οικογένειάς σας θα πρέπει να μελετήσετε προσεκτικά τα χαρακτηριστικά κάθε baby monitor και να τα αντιστοιχίσετε με τις δικές σας επιθυμίες. Επίσης, πολύ σημαντικό είναι στα κριτήρια επιλογής να συμπεριλάβετε και τη δυνατότητα υποστήριξης της συσκευής από εξουσιοδοτημένο service όπως της MOTOROLA.

Όποια και αν είναι η τελική σας επιλογή, η MOTOROLA εγγυάται και την εκτεταμένη χρήση των συσκευών της. Πώς; Αφού μεγαλώσει το μωράκι σας, τα MOTOROLA Baby Monitors μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρακολούθηση μεγαλύτερων παιδιών ή ηλικιωμένων. 

Ανακαλύψτε τα MOTOROLA baby monitors κάνοντας κλικ εδώ!

MOTOROLA monitors what MATTERS!