Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

BAZAAR έως -70% στο Outlet Ταύρου! Τώρα ακόμη περισσότερες και μεγαλύτερες προσφορές σε ρούχα, παπούτσια, βαπτιστικά, βρεφικό εξοπλισμό και παιχνίδια! Προλάβετε έως 3/4. Τεώ & Σακελλαρίου, Ταύρος. Σας περιμένουμε!

60€ και άνω δωρεάν παράδοση
Βρείτε την παραγγελία σας
shop by brand

'Οταν είσαι μικρός ακόμα και το μικρότερο ταξίδι είναι η μεγαλύτερη περιπέτεια! Το καλοκαίρι είναι εδώ και δεν υπάρχει καλύτερη εποχή για ταξίδια. Εκμεταλλευτείτε το ζεστό καιρό για χαλάρωση, επανασύνδεση και για να χαρείτε την οικογένεια σας. 

Όπου και αν πάτε- προετοιμαστείτε κατάλληλα έτσι ώστε να δημιουργήσετε τις τέλειες αναμνήσεις για το μικρό σας! Καλό σας ταξίδι! 

Καλύτερα μαζί!

 

Η Jetkids βαλίτσα είναι η τέλεια παρέα για κάθε ταξίδι. Αυτή η βαλίτσα βοηθά το παιδί σας να κάτσει ή και να κοιμηθεί άνετα σε οποιαδήποτε θέση πλοίου ή αεροπλάνου ή τρένου. Καθώς περιμένετε το μέσο μεταφοράς για να φύγετε είναι το ιδανικό παιχνίδι για το μικρό σας, στους χώρους αναμονής! 

Για ύπνο παντού! 

Το πολυβραβευμένο CloudSleeper™ είναι ελαφρύ και περιλαμβάνει τα πάντα. Με κάλυμμα mesh για δροσιά και άνεση, ενσωματωμένη τρόμπα και φυσικά την πιο συμπαγή συσκευασία, είναι η ευκολότερη και πιο απλή λύση για τα ταξίδια του μικρού σας!  

Stokke® Clikk™ πάντα μαζί! 

 

Τώρα δεν έχετε πρόβλημα που θα καθίσει το μικρό σας αφού το Stokke® Clikk™ Highchair μπορεί να ταξιδεύει μαζί σας! Η τσάντα ταξιδιού για το Stokke® Clikk™ Travel προφυλάσσει το κάθισμα φαγητού στο ταξίδι.  Το βολικό χερούλι θα το κάνει εύκολο για εσάς να το έχετε πάντα μαζί σας. 

Μπανάκι!

 

Το αναδιπλούμενο μπανάκι μας είναι ιδανικό για ταξίδια κάθε είδους. Ο ειδικός σχεδιασμός του για τον ελάχιστο όγκο, το κάνει ιδανικό για το έχετε μαζί σας πάντα και έτσι να μπορείτε να απολαμβάνετε δροσερές στιγμές καθαριότητας με ασφάλεια, όπου και αν είστε.