Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
60€ και άνω δωρεάν παράδοση
Βρείτε την παραγγελία σας
shop by brand

Το  Stokke® Beat™ καρότσι είναι μικρό αλλά παρέχει όλες τις ανέσεις για μοναδικές βόλτες!

 

Το να ζεις στη πόλη σημαίνει να αγαπάς τους ρυθμούς της και να αποδέχεσαι ότι η μεταφορά από το ένα σημείο στο άλλο μπορεί να είναι κάθε μέρα μια νέα περιπέτεια.

Η κίνηση επάνω σε πεζόδρομους, πεζοδρόμια, οι πεζογέφυρες ακόμα και η χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς ή οι βόλτες στο πάρκο ή στην παραλία πρέπει να έχουν προδιαγραφεί στο καρότσι που θα χρησιμοποιήσετε!

Πάντα κάτι νέο συμβαίνει στη πόλη. Μια νέα γειτονιά να ανακαλύψετε, μια νέα βόλτα να πάτε ή διαφορετικές διαδρομές για να πάτε στα ίδια καθημερινά σας μέρη. Η πόλη είναι πάντα ζωντανή και κινείται σε ζωηρούς ρυθμούς και εμείς μαζί της.  Καθώς η οικογένεια σας μεγαλώνει δεν χρειάζεται να πάψει η αγάπη σας για την πόλη. Μπορείτε να κινηθείτε άνετα μέσα στην πόλη με το StokkeR Beat™.

 

Η ΠΟΛΗ ΣΑΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΣΑΣ... ΚΟΥΒΑΛΩΝΤΑΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΕΞΕΥΡΕΝΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Οι μεγάλες πόλεις σημαίνουν περιηγήσεις σε μικρούς χώρους. Με τόσα να ανακαλύψετε με το μικρό σας στη κάθε βόλτα, ακόμα διστάζουμε όταν είναι να κινηθούμε στην πόλη με το καρότσι, αναλογιζόμενοι πάντα την ταλαιπωρία.

Οι ώρες αιχμής, τα πεζοδρόμια, οι είσοδοι στα μέσα μεταφοράς είναι αρκετά για να αποθαρρύνουν ακόμα και τους μεγαλύτερους λάτρεις της πόλης.

Η πόλη όμως ανήκει στους πολίτες της μέρος των οποίων είναι και το μικρό σας. Ακόμα και αν η πόλη σας δίνει την αίσθηση ότι δεν σχεδιάστηκε για εσάς και την οικογένεια σας να κινηθείτε μέσα σε αυτή το  StokkeR Beat™ θα καλύψει αυτό το κενό. Το StokkeR Beat™ καρότσι είναι το πιο συμπαγές και ελαφρύ καρότσι της κατηγορίας του και όταν λέμε συμπαγές εννοούμε συμπαγές!  Θα επισκεφτείτε το αγαπημένο σας καφέ, θα κάνετε χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς με αυτό το καρότσι που παρέχει πανεύκολη πλοήγηση, διπλώνει και σηκώνεται με ευκολία. 

Μπορείτε να το διπλώσετε και να το κουβαλήσετε και με το ένα χέρι ακόμα και αν η θέση του είναι επάνω στο καρότσι!

Χωράει και στα μικρότερα αυτοκίνητα πόλης και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου μπορείτε να το βάλετε στο αυτοκίνητο σας χωρίς να χρειάζεται να το αποσυναρμολογήσετε.

Προχωρήστε στις βόλτες σας και εξερευνήστε άφοβα όλα όσα θέλετε, τώρα μπορείτε!

Το Stokke® Beatτα έχει όλα.

Φτιαγμένο για μοντέρνες οικογένειες που ζουν στην πόλη περιλαμβάνει τα πάντα σε ένα πακέτο!

ΒΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΕΤΟ.

Αγαπάμε την πόλη γιατί πάντα υπάρχει κάτι νέο να δούμε σε κάθε γωνιά, γιατί λοιπόν να μην υπάρχει ένα καρότσι που να μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλες τις προκλήσεις της πόλης; Το Stokke® Beatέχει πλήρη ανάρτηση στις μπροστινές ρόδες γεγονός που του επιτρέπει να απορροφά όλους τους κραδασμούς από τη κίνηση στο περιβάλλον της πόλης.  Θα κινείστε επίσης με τη νέα τεχνολογία και με λάστιχα που είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά ενώ οι ρόδες κλειδώνουν και για ακόμα ευκολότερη κίνηση. Το άνετο τιμόνι που είναι πιο ψηλό από τα συνηθισμένα καρότσια σας δίνει καλύτερο έλεγχο του καροτσιού ενώ είναι ταυτόχρονα πιο εργονομικό στη χρήση για εσάς. Το να γυρίσετε ή να στρίψετε το καρότσι ακόμα και εκεί που ο χώρος είναι περιορισμένος είναι πανεύκολο! Ενώ έχετε ένα υπέροχο μικρό καρότσι στην εμφάνιση είναι σαν οδηγείτε ένα ποδήλατο πρωταθλητισμού (σαν αυτά που συμμετέχουν στο Γύρο της Γαλλίας), εξαιρετικά ελαφρύ και με εύκολη πλοήγηση. Φτιαγμένο για μοντέρνες οικογένειες που ζουν στην πόλη έχει όλα όσα θα χρειαστείτε!

 

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

• Συμπαγές μέγεθος και διπλωμένο και ανοιχτό

• Ελαφρύ – μόλις 9,5 κιλά

• Διπλώνει με το ένα χέρι

• Εξαιρετική πλοήγηση στα στενά και στους δρόμους της πόλης.

• Ορατές αναρτήσεις στις μπροστινές ρόδες για άνετες βόλτες.

• Μεγάλες ρόδες με ιδιαίτερα ανθεκτικά λάστιχα.

• Εργονομική θέση για μέγιστη άνεση.

• Η θέση μπορεί να κοιτάει προς το γονιό ή προς τα έξω και μπορεί να διπλώσει και στις 2 θέσεις.

• Ρυθμιζόμενο στήριγμα για τα πόδια και θέση που μπαίνει σε ανάκλιση με το ένα μόνο χέρι.

• Κουκούλα που επεκτείνεται με μοντέρνο σχεδιασμό για να παρέχει σωστό εξαερισμό αλλά και προστασία από τον ήλιο και το θόρυβο στη πόλη.

• Κάθισμα που περιστρέφεται κατά 360ο μοίρες για εύκολη πρόσβαση και ασφάλεια.