Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Από Δευτέρα 5/04 όλα* μας τα καταστήματα είναι ανοιχτά!

Τα καταστήματα μας στη Θεσσαλονίκη λειτουργούν από 12/4 με click away

Κλείστε το ραντεβού σας για να μας επισκεφτείτε!

60€ και άνω δωρεάν παράδοση
Κάρτα μέλους
Βρείτε την παραγγελία σας
Κλείστε το ραντεβού σας

Πως να ψωνίσετε με ραντεβού

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για να μπορείτε να επισκεφτείτε ΟΛΑ μας τα καταστήματά* θα πρέπει να έχετε κλείσει ραντεβού. 

 

*τa καταστήματα μας στη Θεσσαλονίκη λειτουργούν μόνο με τη μέθοδο παραλαβή από το κατάστημα Δευτέρα έως Σάββατο 10.00-19.00μμ.

* τα καταστήματα μας σε Πάτρα και Αττική που είναι εντός εμπορικών καταστημάτων παραμένουν κλειστά. 

Για να κλείσετε το ραντεβού σας θα πρέπει να μπείτε εδώ

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το ραντεβού (30') αφορά την είσοδο και την παραμονή 1 ατόμου μόνο μέσα στο κατάστημα. 

 

Βήμα 1ο: Συμπληρώστε τα στοιχεία σας. Τα στοιχεία σας είναι απαραίτητα για να μπορούμε να σας στείλουμε το απαραίτητο μήνυμα με το ραντεβού σας. Το κόκκινα σημαδάκι υποδηλώνει ότι το πεδίο είναι υποχρεωτικό ως προς τη συμπλήρωση του. 

 

Βήμα 2ο: Επιλέξτε το κατάστημα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε. Κατόπιν διαλέξτε την ημερομηνία που θέλετε να πάτε στο κατάστημα και την ώρα που σας εξυπηρετεί. Στις ώρες υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού ανάλογα με το πόσα άτομα επιτρέπεται να έχει σύμφωνα με τους υγιειονομικούς κανόνες το κάθε κατάστημα. Αν δεν μπορείτε να βρείτε σε συγκεκριμένη ώρα που να σας εξυπηρετεί επιλέξτε άλλη μέρα. 

 

Βήμα 3ο: Κλικάρετε πως θέλετε να επικοινωνούμε μαζί σας. Αυτό το σημείο είναι απαραίτητο προκειμένου να μπορούμε να σας στέλνουμε τις απαραίτητες πληροφορίες στο κινητό ή στο email σας. 

 

 

Βήμα 4ο: Πατήστε αποστολή 

Το ραντεβού σας έχει κλειστεί! 

Εμείς θα σας αποστείλλουμε με μήνυμα SMS και με EMAIL τις λεπτομέρειες του ραντεβού σας, Ημέρα, Ώρα και διεύθυνση καταστήματος. 

 

Θυμηθείτε ότι πριν μας επισκεφτείτε θα πρέπει να αποστείλλετε μήνυμα στο 13032 για διάστημα τριών ωρών και μία φορά την ημέρα.

Δηλαδή, κάθε άτομο αποστέλλει κενό μήνυμα (SMS) μέσω του κινητού του τηλεφώνου με αποδέκτη τον πενταψήφιο κωδικό αριθμό 13032. Στη συνέχεια θα λαμβάνει γραπτό απαντητικό μήνυμα που επιβεβαιώνει τη δυνατότητα μετακίνησης για διάστημα τριών ωρών από τη λήψη του απαντητικού μηνύματος, εφόσον το άτομο που αποστέλλει το μήνυμα δεν έχει ήδη μετακινηθεί για τον ίδιο λόγο εντός του ίδιου εικοσιτετραώρου.

 

Τι θα λάβετε με την πρώτη αποστολή του μηνύματος στο 13032

 

Αν προσπαθήσετε να ξαναστείλετε μήνυμα στην ίδια ημέρα δεν θα σας επιτρέψει μετακίνηση και θα δείτε: 

 

Αλλαγές, χρήση πιστωτικών και δωροεπιταγές εξυπηρετούνται κανονικά.