Ποιοι είμαστε

 

Kαλωσορίσατε στο

 mothercare & early learning centre 

 
mothercare since 1961

Η ιστορία μας:

Τα καταστήματα mothercare είναι τα πλέον εξειδικευμένα καταστήματα για τη μέλλουσα μητέρα, τα μωρά και τα παιδιά έως 8 ετών. Το όνομα mothercare έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και αποτελεί ένα σύμβολο ασφάλειας και ποιότητας με διεθνή αναγνώριση. Το πρώτο κατάστημα άνοιξε το 1961 στο Surrey, στην Αγγλία. Αρχικά το mothercare επικεντρωνόταν σε καρότσια, έπιπλα για το βρεφικό δωμάτιο και ρούχα εγκυμοσύνης, αλλά κατόπιν επεκτάθηκε και έγινε ειδικός στα βρεφικά και παιδικά ρούχα. Σήμερα έχει παρουσία σε πάνω από 90 χώρες σε όλο τον πλανήτη!

 

Το  early learning centre ιδρύθηκε το 1974 όπου και άνοιξε το πρώτο του κατάστημα στο Reading, στην Αγγλία. Από το ξεκίνημά του, τo elc είχε ως σκοπό να σχεδιάζει και να κατασκευάζει ασφαλή παιχνίδια που κάνουν τη μάθηση διασκέδαση και βοηθούν τα παιδιά να αναπτύξουν δεξιότητες.

mothercare & early learning centre στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα, το mothercare και το early learning centre αποτελούν μέρος της Ι.ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ- Ι.ΛΑΠΠΑΣ ΑΕ η οποία ιδρύθηκε το 1978 ως κατασκευαστική εταιρεία αλλά σταδιακά μεταμορφώθηκε σε έναν όμιλο εταιρειών με δραστηριότητα στο λιανεμπόρειο και τον ενεργειακό κλάδο. Η εταιρεία είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο από το 2004. 

Elliniko store

 

Psixiko store

 

 

 

 

 

Early learning centre

mothercare στην Ελλάδα από

το 1987

Η Ελλάδα ήταν από τις πρώτες χώρες που επέλεξε η μητρική εταιρεία στην Αγγλία για να δραστηριοποιηθεί, με το πρώτο κατάστημα

να ανοίγει το 1987 στην Αθήνα. Σήμερα λειτουργούν 32 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Στα mothercare η λεπτομέρεια κάνει συχνά τη διαφορά. Τα προϊόντα μας είναι ειδικά σχεδιασμένα και μελετημένα, με έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια. Η ασφάλεια, η άνεση και η υγιεινή είναι οι βασικοί πυλώνες ανάπτυξης όλων των ειδών αλλά και η βάση όλων των υπηρεσιών που παρέχονται. Στα καταστήματα mothercare, η μέλλουσα μαμά θα βρει οτιδήποτε χρειάζεται από τη στιγμή που μένει έγκυος μέχρι το παιδί της να γίνει 8 ετών.

 

 

early learning centre στην Ελλάδα από το 2004

Το πρώτο κατάστημα early learning centre άνοιξε στην Ελλάδα στη Γλυφάδα το 2004, την ίδια χρονιά με τους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας. Το 2007, το elc ενώθηκε με το mothercare και από τότε μπορεί κανείς να βρει το elc σε 32 σημεία σε όλη την Ελλάδα, σε αυτόνομα καταστήματα ή μαζί με το mothercare.

Στα early learning centre δημιουργούμε συναρπαστικά, ποιοτικά, ασφαλή παιχνίδια που βοηθούν τα παιδιά να έχουν το καλύτερο ξεκίνημα στη ζωή! Τα παιχνίδια μας παρέχουν στα παιδιά τα κατάλληλα ερεθίσματα σε κάθε στάδιο ανάπτυξης, ώστε να κάνουν τη μάθηση διασκέδαση και να τα βοηθήσουν να μεγαλώσουν σωστά, αναπτύσσοντας τη φαντασία, τη δημιουργικότητα, τις κινητικές δεξιότητες και όλα όσα θα χρειαστούν στο μέλλον!