Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε όλες τις παραγγελίες με ΠΑΡΑΔΟΣΗ σε 3-7εργάσιμες ημέρες.

για τις παραγγελίες μέσω site ΑΝΕΠΑΦΕΣ παραδόσεις  αν επιλέξετε τρόπο πληρωμής με πιστωτική κάρτα, PAY PAL ή τραπεζική κατάθεση!

 

Δωρεάν μεταφορικά
Δημιουργική απασχόληση για παιδιά
Μένουμε σπίτι
Οδηγοί αγοράς

Μένουμε Σπίτι

#menoumespiti

Σεβόμενοι τη δημόσια υγεία και ακολουθώντας κατά γράμμα τις κυβερνητικές οδηγίες για την προστασία αυτής, παραμένουμε δίπλα σας για ό,τι χρειαστείτε. 

 

Για το παραπάνω λόγο:

 

δωρεάν μεταφορικά  Παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε όλες τις παραγγελίες .

 

τηλεφωνικές παραγγελίες  Το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 210-4821186 είναι στη διάθεση σας από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8.30πμ έως τις 16.30μμ για να δεχτεί τις παραγγελίες σας και να λύσει κάθε σας απορία. 

 

social mediaΜια ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών σας αναμένει σε  όλους μας τους λογαριασμούς στα social media για να λύσει κάθε απορία σας και να σας βοηθήσει στις  online αγορές σας. Βρείτε μας:

credit cards Υλοποιήστε όλες τις πληρωμές σας για τις online αγορές σας ΑΝΕΠΑΦΑ, επιλέγoντας πληρωμή με πιστωτική κάρτα, PAY PAL ή τραπεζική κατάθεση (με χρήση των τραπεζικών εφαρμογών).

 

stay healthy Όλοι οι συνεργάτες μας έχουν λάβει οδηγίες να τηρούν αποστάσεις ασφαλείας με παράλληλη τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων για την προστασία σας. 

 

no assembly Η υπηρεσία της συναρμολόγησης δεν θα είναι διαθέσιμη για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας. 

 

Επιπλέον ΟΛΕΣ οι ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ, τα ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ και οι ΑΛΛΑΓΕΣ παίρνουν παράταση αν λήγουν αυτές τις ημέρες έως και 30/4. 

 

ιδέες για δημιουργική απασχόληση των παιδιώνMένουμε σπίτι αλλά δεν σταματάμε να διασκεδάζουμε. Πιστεύουμε ότι το παιχνίδι είναι το ίδιο σημαντικό για το παιδί όσο είναι η τροφή και η αγάπη. Τώρα που μένουμε σπίτι, είναι ευκαιρία να απασσχολήσουμε τα παιδιά μας δημιουργικά και όμορφα. Για το λόγο αυτό έχουμε δημιουργήσει Ιδέες για Δημιουργική Απασχόληση των Παιδιών. 

 

#menoumespiti γεροί και δυνατοί, φροντίζουμε τους αγαπημένους μας αλλά και τους ευατούς μας!