Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι Η “Kika Group Ltd.” αποσύρει από την αγορά, ως προληπτικό μέτρο, το Καρότσι μάρκας “Kikka Boo”, μοντέλο “Libro” καθώς δεν συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις του ευρωπαϊκού προτύπου EN 1888. Αυτή η ανάκληση αφορά μοντέλα Kikkaboo Libro με τους κωδικούς 0727786, 0727787, 0727788 και 0727789 που έχουν πουληθεί στα καταστήματα mothercare στο διάστημα 01/01/2021-22/03/2023. Αν έχετε αυτό το καρότσι, παρακαλούμε επιστρέψτε το με την απόδειξη αγοράς στο πλησιέστερο κατάστημα mothercare, όπου θα σας γίνει επιστροφή χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

60€ και άνω δωρεάν παράδοση
Βρείτε την παραγγελία σας
shop by brand

Κάρτα μέλους Family Points

 

Ένα δώρο από τη δική μας «οικογένεια» για τη δική σας! Χωρίς κόστος εγγραφής, σας επιβραβεύει για την κάθε αγορά σας!

Family points κάρτα

Με την κάρτα κερδίζετε:

Πόντους σε κάθε αγορά σας από τα καταστήματα mothercare & early learning centre!

• Συγκεντρώνοντας 200 πόντους στην κάρτα σας έχετε 15€ έκπτωση στην επόμενη αγορά σας ή όποτε εσείς επιθυμείτε!

• Ενημερώνεστε πρώτοι για τα προϊόντα, τις προσφορές και τις ενέργειές μας! 

 

Πώς μπορώ να αποκτήσω μία κάρτα μέλους;

Μπορείτε να επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματά μας και να ζητήσετε να εκδώσετε μία κάρτα μέλους. Η διαδικασία δεν διαρκεί πάνω από 3 λεπτά και δεν έχει κανένα κόστος για εσάς. Σε περίπτωση που δεν είστε κοντά σε ένα από τα καταστήματά μας αλλά επιθυμείτε να αποκτήσετε μία κάρτα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για την έκδοση. 

 

Μαμά με νεογέννητο

Πόσους πόντους κερδίζω με τις αγορές μου;

Κάθε κατηγορία προϊόντων μας αποδίδει στην κάρτα σας διαφορετικούς πόντους. 

Για κάθε αγορά σε ρούχα, παιχνίδια και μικρό εξοπλισμό, κερδίζετε έναν πόντο για κάθε ευρώ που ξοδεύετε. Για αγορές μεγάλων ειδών, όπως π.χ. καρότσια, κρεβάτια. κλπ., κερδίζετε μισό πόντο για κάθε ευρώ που ξοδεύετε. Αν έχετε απορία σχετικά με το πόσους πόντους σας αποδίδει μια αγορά, μπορείτε πάντα να ρωτήσετε τις συμβούλους πωλήσεων στα καταστήματά μας. 

 

 

 

 

Πώς θα γνωρίζω πόσους πόντους έχει η κάρτα μου;

• Μπορείτε να ενημερωθείτε για τους ενεργούς πόντους της κάρτας σας με μία ερώτηση στο ταμείο οποιουδήποτε καταστήματος mothercare & early learning centre 
• Στις αποδείξεις που παραλαμβάνετε από τις αγορές σας εμφανίζονται οι πόντοι κάθε αγοράς  
• Αν επιθυμείτε οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

 

Νήπιο

 

Πώς μπορώ να εξαργυρώσω τους πόντους μου;

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας σε οποιαδήποτε αγορά στα καταστήματά μας αλλά και στο www.mothercare.gr. Οι πόντοι μπορούν να εξαργυρωθούν σε ποσά των 15€, 30€, 45€ κ.ο.κ. Για να γίνει η εξαργύρωση, τα είδη που έχετε επιλέξει πρέπει να είναι μεγαλύτερης αξίας του ποσού εξαργύρωσης που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. 

 

Απαραίτητη προϋπόθεση για την εξαργύρωση των πόντων στα καταστήματά μας, είναι η επίδειξη του πλαστικού της κάρτας μέλους. 
 

Αν επιθυμείτε να δείτε τους αναλυτικούς όρους χρήσης της κάρτας μας, πατήστε εδώ