Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Δωρεάν μεταφορικά
Κάρτα μέλους
Λίστα Βάπτισης/ Γέννησης
Οδηγοί αγοράς

elc πίνακας ζωγραφικής - μπλε

29,00€
in stock
ηλικία: 3 - 10 ετών
Παρακαλούμε επιλέξτε μέγεθος για να προχωρήσετε
  • πληροφορίες προϊόντος
  • προδιαγραφές

πληροφορίες προϊόντος

Κωδικός προϊόντος: 133031
ΑπόELC

Με μια ματιά...

Small description: 

Δημιουργήστε σχέδια και ζωγραφιές χωρίς ακαταστασία, σβήστε και ξεκινήστε πάλι απ' την αρχή!

Χαρακτηριστικά και οφέλη

USP description: 
  • Μπλε και κόκκινος πίνακας ζωγραφικής για ατέλειωτο δημιουργικό παιχνίδι χωρίς ακαταστασία
  • Περιλαμβάνει στυλό και 4 στάμπες: σπείρα, πατούσα, βέλος και λουλούδι
  • Σβήστρα για να ξεκινάτε από την αρχή

Main Description - Body: 

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Με τον μπλε και κόκκινο πίνακα ζωγραφικής, το μικρό σας μπορεί να σχεδιάσει, να ζωγραφίσει και να δημιουργήσει εικόνες και σχήματα, να σβήσει και να ξεκινήσει από την αρχή. Ο πίνακας ζωγραφικής είναι ένα κλασικό παιχνίδι που επιτρέπει στο παιδί να εκφράσει τη δημιουργικότητά του με όποιο τρόπο επιθυμεί: γράφοντας, ζωγραφίζοντας ή σχεδιάζοντας. Περιλαμβάνει στυλό και τέσσερις στάμπες (σπείρα, πατούσα, βέλος και λουλούδι) και μια χειροκίνητη σβήστρα για να καθαρίσετε τον πίνακα. Αυτός ο ανθεκτικός πίνακας είναι φτιαγμένος από σκληρό πλαστικό για να συντροφέψει το παιδί σας στο παιχνίδι για πολλά χρόνια. Το δημιουργικό παιχνίδι ενθαρρύνει το παιδί να εκφράσει τις ιδέες του, ενώ οι στάμπες αναπτύσσουν τη λεπτή κινητική δεξιότητα που χρειάζονται τα παιδιά για να ντυθούν και να γράψουν. Ο πίνακας ζωγραφικής μας είναι ένα διαχρονικό, εκπαιδευτικό παιχνίδι υψηλής ποιότητας που βοηθάει το παιδί να σχεδιάσει γράμματα και αριθμούς, να μάθει καινούρια σχήματα και να εξερευνήσει τις δυνατότητές του δημιουργικά και περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζονται: στυλό, στάμπες και σβήστρα. Τι πρέπει να γνωρίζετε:

-Για να ενεργοποιήσετε τον πίνακα ζωγραφικής, χρησιμοποιήστε μια στάμπα πάνω σε ολόκληρη την οθόνη και καθαρίστε με το κουμπί καθαρισμού αρκετές φορές πριν από την πρώτη χρήση.

-Η συσκευασία περιέχει: 1 πίνακα ζωγραφικής με στυλό και 4 στάμπες

-Άλλα παιχνίδια και αξεσουάρ διατίθενται χωριστά. 

Οδηγίες ασφαλείας: Ακατάλληλο για παιδιά κάτω των 36 μηνών γιατί περιέχει μικρά μέρη. Συμβουλές παιχνιδιού: Ανακαλύψτε διάφορα σχέδια και ενθαρρύνετε το παιδί να ζωγραφίσει. Μπορεί να γράψει, να σχεδιάσει, να ζωγραφίσει, να τα σβήσει όλα και να ξαναρχίσει από την αρχή. Ομαδικό παιχνίδι: Δοκιμάστε να παίξετε μαζί με το παιδί εύκολα παιχνίδια ζωγραφικής - πχ. βρείτε τα σχήματα που έχουν οι στάμπες και σχεδιάστε παίρνοντας έμπνευση από αυτά. Ιδανικό για: τη δημιουργικότητα του παιδιού, την ανάπτυξη της πρώιμης ικανότητας σχεδίασης, το παιχνίδι χωρίς ακαταστασία, την εξοικείωση με τον κόσμο της τέχνης. Δεν απαιτούνται μπαταρίες.  

 

προδιαγραφές

Προδιαγραφές προϊόντων

ΜάρκαELC
ΦύλοUnisex
Χρώμα
Color: 
Μπλε
Περιλαμβάνει μπαταρίεςΌχι
Οδηγίες ασφαλείας
Security instructions: 

Ακατάλληλο για παιδιά κάτω των 36 μηνών γιατί περιέχει μικρά μέρη