Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Επιλέξτε αποστολή με BOX NOW και παραλάβετε την παραγγελία σας 24 ώρες το 24ωρο από το locker που σας εξυπηρετεί

60€ και άνω δωρεάν παράδοση
Βρείτε την παραγγελία σας
shop by brand

Mattel Barbie® Cutie Reveal™ Πάντα

33,00€
σε απόθεμα
ηλικία: 3 ετών+
Παρακαλούμε επιλέξτε μέγεθος για να προχωρήσετε
  • πληροφορίες προϊόντος
  • προδιαγραφές

πληροφορίες προϊόντος

Κωδικός προϊόντος: 0736884
ΑπόBarbie

Με μια ματιά...

Small description: 

Οι κούκλες ​Barbie® Cutie Reveal™ κρύβουν 10 εκπλήξεις, όπως μία ευλύγιστη κούκλα Barbie®! Ανοίξτε τη συσκευασία για να αποκαλύψετε ένα μαλακό ζωάκι πάντα και τέσσερα σακουλάκια με εκπλήξεις. Αφαιρέστε τη στολή και ανακαλύψτε μια κούκλα Barbie® με μακριά μαλλιά και λαμπερές λεπτομέρειες! Ανοίξτε τα σακουλάκια για να βρείτε αστραφτερά ρούχα, αξεσουάρ, μία χτένα και ένα μικρό ζωάκι πάντα. Τα παιδιά μπορούν να ντύσουν και να στολίσουν με αξεσουάρ την Barbie! Το επάνω μέρος της στολής αναποδογυρίζει και γίνεται ένα πολύ απαλό φλις μπουφάν, ενώ και το κεφάλι μετατρέπεται σε κρεβάτι για ζωάκι! Οι εκπλήξεις συνεχίζονται με την αλλαγή χρώματος! Στο πρόσωπο της Barbie εμφανίζονται σχέδια προσώπου ζώου και το πάντα 'ανοιγοκλείνει' τα μάτια του - είναι τόσο χαριτωμένο! Χρησιμοποιήστε τη χτένα και κρύο νερό για να αποκαλύψετε τα σχέδια και αλλάξτε τα πάλι με ζεστό νερό. Ανακαλύψτε τις πιο χαριτωμένες εκπλήξεις με αυτή τη σειρά Barbie® Cutie Reveal™.

Χαρακτηριστικά και οφέλη

USP description: 
  • ​Με 10 εκπλήξεις σε 1 συσκευασία, οι κούκλες Barbie® Cutie Reveal™ προσφέρουν την πιο χαριτωμένη εμπειρία με μαλακά ρούχα, εκπλήξεις και διασκεδαστική μεταμόρφωση με θέμα τα ζωάκια (η καθεμία πωλείται ξεχωριστά, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα).
  • Ανοίξτε τη συσκευασία για να βρείτε ένα μαλακό πάντα και μέσα την Barbie!
  • ​Σηκώστε το κεφάλι της στολής για να αποκαλύψετε μια ευλύγιστη κούκλα Barbie με μακριά, πολύχρωμα μαλλιά και λαμπερές λεπτομέρειες προσώπου.
  • ​Ανοίξτε τα 4 σακουλάκια για να βρείτε ρούχα και αξεσουάρ: μια αστραφτερή φούστα, ένα ζευγάρι μοντέρνα παπούτσια, χτένα, στέκα με αυτάκια πάντα και μία μίνι φιγούρα πάντα!
  • ​Τα παιδιά μπορούν να ντύσουν και να βάλουν αξεσουάρ στην Barbie αντιστρέφοντας το επάνω μέρος της στολής για να βρουν ένα πολύ απαλό φλις μπουφάν με πουά. Το κεφάλι της στολής μετατρέπεται σε κρεβατάκι για το μικρό πάντα.
  • Περιλαμβάνονται 1 κούκλα Barbie® Cutie Reveal™ ντυμένη με στολή πάντα (5 κομματιών) και 4 σακουλάκια που περιλαμβάνουν ζωάκι, χτένα, φούστα, στέκα και παπούτσια. Η κούκλα δεν μπορεί να σταθεί όρθια από μόνη της. Τα χρώματα και τα σχέδια μπορεί να διαφέρουν.

Main Description - Body: 

προδιαγραφές

Προδιαγραφές προϊόντων

Μάρκα Barbie
Κωδικός προμηθευτή
Supplier code: 
HHG22