Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
60€ και άνω δωρεάν παράδοση
Βρείτε την παραγγελία σας
shop by brand

Mattel Pictionary Air Harry Potter - Ελληνικά

25,00€
σε απόθεμα
ηλικία: 8 ετών+
Παρακαλούμε επιλέξτε μέγεθος για να προχωρήσετε
  • πληροφορίες προϊόντος
  • προδιαγραφές

πληροφορίες προϊόντος

Κωδικός προϊόντος: 0738179
ΑπόMattel

Με μια ματιά...

Small description: 

Ετοιμαστείτε για μια μαγευτική ανατροπή στο κλασικό οικογενειακό παιχνίδι ζωγραφικής με το Pictionary Air™ Harry Potter™. Ζωγραφίστε στον αέρα και δείτε το στην οθόνη σε αυτό το μαγεμένο παιχνίδι που θα ενθουσιάσει τις Μάγισσες, τους Μάγους και τους Μαγκλ! Κάθε ομάδα επιλέγει σε ποιο σπίτι του Χόγκουαρτς θα παίξει (Γκρίφιντορ, Χάφλεπαφ, Σλίθεριν ή Ράβενκλοου). Ανοίξτε το κουτί του συλλέκτη για να ανακαλύψετε ένα στυλό Pictionary Air™ σε σχήμα του διάσημου ραβδιού του Χάρι Πότερ, μια θήκη για κάρτες εμπνευσμένη από τον κορμό του Χάρι και 112 κάρτες διπλής όψης με στοιχεία εμπνευσμένα από τον κόσμο των Μάγων™.

Χαρακτηριστικά και οφέλη

USP description: 
  • Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή Pictionary Air™ στο smartphone ή το tablet σας για να ξεκινήσετε (Μπορεί να ισχύουν χρεώσεις δεδομένων). Απαιτούνται συμβατές έξυπνες συσκευές και εφαρμογές iOS ή Android για αναπαραγωγή.
  • Στρέψτε την κάμερα εντός εφαρμογής στον εικονογράφο και θα εμφανιστούν, μαζί με το σκίτσο τους, στην οθόνη της έξυπνης συσκευής σας.
  • Για ένα ακόμα πιο μαγικό παιχνίδι, οι παίκτες μπορούν να μεταδώσουν τα σχέδιά τους από την έξυπνη συσκευή τους στην τηλεόρασή τους χρησιμοποιώντας Apple TV, Chromecast ή μια παρόμοια συσκευή ροής. Απαιτείται συμβατή συσκευή για τη ροή του παιχνιδιού στην τηλεόραση. Οι συμβατές συσκευές ενδέχεται να αλλάξουν.
  • Ελέγξτε τη σελίδα υποστήριξης Pictionary Air™ (www.pictionary.com/support) για περισσότερες ενημερωμένες λεπτομέρειες σχετικά με συμβατές συσκευές και άλλες πληροφορίες.
  • Αυτό το οικογενειακό παιχνίδι φέρνει φανταστική διασκέδαση σε κάθε βραδιά παιχνιδιού ή πάρτι.
  • Τα χρώματα και τα διακοσμητικά μπορεί να διαφέρουν.

Main Description - Body: 

προδιαγραφές

Προδιαγραφές προϊόντων

Μάρκα Mattel
Κωδικός προμηθευτή
Supplier code: 
HMK25