Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
60€ και άνω δωρεάν παράδοση
Βρείτε την παραγγελία σας
shop by brand
  • Τιμή: 500€ +

Αν προτιμάτε να έχετε το μωρό κοντά σας στις βόλτες, τότε ο μάρσιπος είναι η ιδανική λύση. Το νεογέννητό σας θα λατρέψει την αίσθηση ασφάλειας και θαλπωρής κι εσείς θα έχετε τα χέρια σας ελεύθερα όταν είστε έξω. 

Υπάρχουν διάφορα είδη που προσφέρουν διαφορετικές θέσεις, σας επιτρέπουν να έχετε το μωρό μπροστά ή πίσω και εξασφαλίζουν άνεση και ασφάλεια σε κάθε μετακίνηση χάρη στους ρυθμιζόμενους ιμάντες, τα άνετα υφάσματα και την ειδική στήριξη στα σημεία που το απαιτούν.

Οι μάρσιποι που φασκιώνουν το μωρό (baby wrap) διευκολύνουν το θηλασμό ενώ οι μπροστινοί σας προσφέρουν οπτική επαφή. Οι μάρσιποι νεογέννητου διαθέτουν ειδική στήριξη κεφαλής και αυχένα και πληρούν τις προδιαγραφές του Διεθνούς Ινστιτούτου Δυσπλασίας Ισχίων, ώστε η θέση των ποδιών του παιδιού να είναι ασφαλής για την ανάπτυξή του. Μεγαλώνοντας, το μωρό μπορεί να τοποθετηθεί πίσω, σαν σακίδιο. 

Φορέστε ένα μάρσιπο, λοιπόν, και ελάτε κοντά με το μωρό σας, ενισχύοντας τον πολύτιμο δεσμό ανάμεσά σας τους πρώτους μήνες της ζωής του!