Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Επιλέξτε αποστολή με BOX NOW και παραλάβετε την παραγγελία σας 24 ώρες το 24ωρο από το locker που σας εξυπηρετεί

60€ και άνω δωρεάν παράδοση
Βρείτε την παραγγελία σας
shop by brand

Amazonas Smartcarrier Μάρσιπος - μαύρο

85,90€
Κατόπιν παραγγελίας, παράδοση σε 4 εβδομάδες
ηλικία: Νεογέννητο - 3 ετών
Παρακαλούμε επιλέξτε μέγεθος για να προχωρήσετε
  • πληροφορίες προϊόντος
  • προδιαγραφές

πληροφορίες προϊόντος

Κωδικός προϊόντος: 0720800
ΑπόAmazonas

Με μια ματιά...

Small description: 

Με έξυπνο σχεδιασμό και 4 κουμπώματα ο μάρσιπος AMAZONAS SMART CARRIER φοριέται πανεύκολα και γρήγορα. Ανεξάρτητα αν πάτε για ψώνια, κάνετε την βόλτα σας ή κάποια εργασία στο σπίτι, η καθημερινότητά σας γίνεται πολύ εύκολη. Η εργονομικά διαμορφωμένη και εύκαμπτη πλάτη του προσαρμόζεται ακριβώς στη πλάτη του μωρού σας, δημιουργώντας την ορθή κύρτωση που απαιτείται. Το κράτημα στο κάτω μέρος του μάρσιπου, παρέχει στο μωρό το σωστό άνοιγμα της λεκάνης του. Ιδανική προστασία και κράτημα στο κεφαλάκι του μωρού προσφέρει η ρυθμιζόμενη κουκούλα.

Χαρακτηριστικά και οφέλη

USP description: 
  • Τα ρυθμιζόμενα λουριά με ενσωματωμένα μαξιλαράκια για τους ώμους, καθώς και η δυνατότητα ισομερούς κατανομής του βάρους του μωρού στους γοφούς σας, σας επιτρέπουν πολλές ώρες χρήσης, χωρίς επιβάρυνση της σπονδυλικής σας στήλης, και χωρίς πόνους στην πλάτη.
  • Οι δύο ιμάντες ώμου συνδέονται στην πλάτη μεταξύ τους με έναν ενδιάμεσο ιμάντα, για να μην γλιστράνε και να είναι πιο άνετοι στην εφαρμογή. 
  • Διαθέτει μια μικρή, πρακτική θήκη για αποθήκευση μικροαντικειμένων και όταν δεν τον χρειάζεστε γίνεται μικρός και αποθηκεύεται στην θήκη που συμπεριλαμβάνεται.
  • Είναι κατάλληλος από τη γέννηση του μωρού έως περίπου 3 χρονών.
  • Σχεδιασμένος σύμφωνα με το πρότυπο DIN EN 13209-2: 2005 και την υποστήριξη κορυφαίων συμβούλων για την ένδυση των μωρών και εμπειρογνωμόνων για σακίδια πλάτης.
  • Κατασκευασμένος από 100% βαμβάκι, είναι πιστοποιημένος με το πρότυπο Oeko-tex Standard 100 - ένα ανεξάρτητο σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης έλλειψης επιβλαβών για την υγεία ουσιών για κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα σε ακατέργαστη, ενδιάμεση και τελική μορφή.
  • Δείτε τις οδηγίες χρήσης εδώ

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:* Μήκος ζώνης μέσης: 78 - 145 cm * Πλάτος καθίσματος: 26 - 33 cm * Ύφασμα: περίπου 185 g/m²* Εξωτερικό υλικό: 100% βαμβάκι* Πρακτική θήκη για την αποθήκευση μικροαντικειμένων* Διπλώνεται και αποθηκεύεται εύκολα σε μικρή θήκη, που συμπεριλαμβάνεται* Οικολογικά ελεγμένο* Αναπτύχθηκε και σχεδιάστηκε στη Γερμανία με την υποστήριξη κορυφαίων συμβούλων για την ένδυση των μωρών και εμπειρογνωμόνων για σακίδια πλάτης, σύμφωνα με το πρότυπο DIN EN 13209-2:2005


Main Description - Body: 

προδιαγραφές

Προδιαγραφές προϊόντων

Μάρκα Amazonas
Κωδικός προμηθευτή
Supplier code: 
AZ-5039208
Βάρος Προϊόντος
product weight: 
0,55 κιλά
Διαστάσεις συσκευασίας (Ύψος)
Height (Package): 
29 εκ.
Διαστάσεις συσκευασίας (Μήκος)
Lenght (Package): 
12 εκ.
Διαστάσεις συσκευασίας (Πλάτος)
Width (Package): 
40 εκ.
Χρώμα
Color: 
Μαύρο
Εγγύηση
Warranty: 
24 μήνες
Διαστάσεις ανοιχτού προϊόντος (Μήκος)
Length (Open): 
33 εκ.
Διαστάσεις ανοιχτού προϊόντος (Πλάτος)
Width (Open): 
26 εκ.
Σύνθεση
Composition: 

Βαμβάκι

Προδιαγραφές ασφαλείας
Safety Ratings: 

Σύμφωνα με το πρότυπο DIN EN 13209-2:2005 και πιστοποιημένο με το πρότυπο Oeko-Tex® Standard 100 - ένα ανεξάρτητο σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης έλλειψης επιβλαβών για την υγεία ουσιών για κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα σε ακατέργαστη, ενδιάμεση και τελική μορφή

Θέσεις μάρσιπου 2 θέσεων