Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
60€ και άνω δωρεάν παράδοση
Βρείτε την παραγγελία σας
shop by brand

Chicco Unico Plus Κάθισμα αυτοκινήτου - India ink

ήταν 289,99€
κερδίζετε58,00€
τώρα 231,99€
σε απόθεμα
ηλικία: Νεογέννητο
Παρακαλούμε επιλέξτε μέγεθος για να προχωρήσετε
 • πληροφορίες προϊόντος
 • προδιαγραφές

πληροφορίες προϊόντος

Κωδικός προϊόντος: 0727412
ΑπόChicco

Με μια ματιά...

Small description: 

Ο τέλειος σύντροφος για ένα ταξίδι ζωής!

Το Unico προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό, ασφάλειας, άνεσης και ευκολίας!

Το Unico είναι το κάθισμα αυτοκινήτου της Chicco, το οποίο έχει εγκριθεί ως κάθισμα που ανήκει στην ομάδα 0/1/2/3  σύμφωνα με τον κανονισμό ECE R44 / 04 για τη μεταφορά των παιδιών με το αυτοκίνητο από τη γέννηση μέχρι 36 κιλά.

Είναι το ΠΡΩΤΟ κάθισμα της Chicco που συντροφεύει τα παιδιά από τη γέννησή τους, μέχρι την ηλικία των  12 ετών.

Χαρακτηριστικά και οφέλη

USP description: 
 • Ένα κάθισμα αυτοκινήτου για μια ζωή: Το Unico Plus ακολουθεί την ανάπτυξη του παιδιού από τη γέννηση μέχρι τα 36 κιλά, για ένα ατελείωτο ταξίδι!
 • Τοποθέτηση Ομάδα 0+: Στην Ομάδα 0+ το κάθισμα αυτοκινήτου μπορεί να τοποθετηθεί με το Isofix και το Top Tether, για να προσφέρει τη μέγιστη ασφάλεια, ή με το Isofix και τη ζώνη 3 σημείων του αυτοκινήτου.
 • Μαξιλάρι μειωτήρας: Το υπενδεδυμένο διπλής όψης, καλοκαιρινό και χειμερινό μαξιλάρι μειωτήρας,  είναι μια μαλακή πρόσθετη ασφάλεια για το μωρό.
 • Τοποθέτηση Ομάδα 1: Στην Ομάδα 1 (9-18 κιλά) πρέπει να τοποθετείται προς τη φορά κίνησης του αυτοκινήτου χρησιμοποιώντας το Isofix και τη ζώνη τριών σημείων του αυτοκινήτου.
 • Χάρη στη ζώνη 5 σημείων, το παιδί είναι ασφαλές και μπορεί να ταξιδέψει με απόλυτη ασφάλεια.
 • Τοποθέτηση Ομάδα  2/3: Στην Ομάδα 2/3 (15-36 κιλά) πρέπει να τοποθετείται προς τη φορά κίνησης του αυτοκινήτου χρησιμοποιώντας το Isofix και τη ζώνη τριών σημείων του αυτοκινήτου.
 • Πλευρικό Σύστημα Ασφάλειας: Με πλευρικό σύστημα ασφάλειας για ακόμη μεγαλύτερη προστασία κατά τις πλευρικές συγκρούσεις.
 • Σύστημα κυκλοφορίας αέρα: Η σειρά Air ξεχωρίζει για τη χρήση λειτουργικών υφασμάτων ικανών να καλύψουν τις ανάγκες σας για μεγαλύτερη άνεση για το παιδί. Το ειδικό ύφασμα που επιτρέπει τη κυκλοφορία του αέρα, είναι σαν ένα μαξιλάρι αέρα στο οποίο το μωρό αιωρείται, με αυτόν τον τρόπο ο αέρας μπορεί να κυκλοφορεί καλύτερα και το μωρό είναι πάντα στεγνό.
 • Σύστημα κυκλοφορίας αέρα: Η σειρά Air ξεχωρίζει για τη χρήση λειτουργικών υφασμάτων ικανών να καλύψουν τις ανάγκες σας για μεγαλύτερη άνεση για το παιδί. Το ειδικό ύφασμα που επιτρέπει τη κυκλοφορία του αέρα, είναι σαν ένα μαξιλάρι αέρα στο οποίο το μωρό αιωρείται, με αυτόν τον τρόπο ο αέρας μπορεί να κυκλοφορεί καλύτερα και το μωρό είναι πάντα στεγνό.
 • Σύστημα Ανάκλισης: Το Unico Plus διαθέτει τρεις διαφορετικές θέσεις ανάκλισης για να έχει το παιδί πάντα τη μέγιστη άνεση ενώ ταξιδεύετε.
 • Fit-Kit: Μήπως η επιλογή ενός καθίσματος αυτοκινήτου σας φαίνεται περίπλοκη; Όχι πια χάρη στο Chicco Fit-Kit που σας επιτρέπει να επιλέξετε και να χρησιμοποιήσετε το κάθισμα αυτοκινήτου με τον απλούστερο δυνατό τρόπο.
 • Κοιτάζοντας τις ετικέτες, είναι εύκολο να καταλάβετε το εύρος χρήσης, είτε το κάθισμα του αυτοκινήτου πρόκειται να εγκατασταθεί στραμμένο προς τα πίσω είτε προς τα εμπρός, πόσο καιρό θα χρησιμοποιηθεί το σύστημα ζωνών.
 • Το κάθισμα του αυτοκινήτου δεν θα είναι πλέον περίπλοκο και ο καθένας (γονείς, παππούδες και γιαγιάδες) μπορεί εύκολα να αλλάξει τη διάταξη του καθίσματος για ένα ταξίδι που διαρκεί πάνω από 10 χρόνια.
 • Δείτε τις οδηγίες χρήσης εδώ

Main Description - Body: 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διαστάσεις: Π 57 x H 60/78 x Β 49 εκ.

Βάρος: 8,8 κιλά

Πρόσθετες Πληροφορίες

• Πριν τη χρήση, διαβάστε προσεκτικά τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία του προϊόντος

προδιαγραφές

Προδιαγραφές προϊόντων

ΜάρκαChicco
Κωδικός προμηθευτή
Supplier code: 
R03-79715-39
Βάρος Προϊόντος
product weight: 
8,8 κιλά
Χρώμα
Color: 
India Ink
Ομάδα- καθίσματα αυτοκινήτουΟμάδα 0-1-2-3: 0-36 κιλά
Διαστάσεις ανοιχτού προϊόντος (Βάθος)
Depth (open): 
49 εκ.
Διαστάσεις ανοιχτού προϊόντος (Ύψος)
Height (open): 
60-78 εκ.
Διαστάσεις ανοιχτού προϊόντος (Πλάτος)
Width (Open): 
57 εκ.
Προδιαγραφές ασφαλείας
Safety Ratings: 

Εγκεκριμένο σύμφωνα με τον κανονισμό ECE R44 / 04