Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Tα καταστήματα μας σε Αττική, Πάτρα (κέντρο), Πάτρα (Περιβόλα) και Χαλκίδα θα παραμείνουν κλειστά.

Τα καταστήματα μας στη Θεσσαλονίκη λειτουργούν με τη μέθοδο Click Away Δευτέρα με Παρασκευή

Tα καταστήματα στο Ηράκλειο Κρήτης, Ρέθυμνο και στη Κόρινθο λειτουργούν με τη μέθοδο Click In Store.

Τα καταστήματα στην υπόλοιπη Ελλάδα λειτουργούν κανονικά.

60€ και άνω δωρεάν παράδοση
Βρείτε την παραγγελία σας
Click Away
  • Brand: Stokke
Φίλτρα
ΦίλτροΠίσω
Μέγεθος
Ανάκλιση
Έγινε

καθίσματα αυτοκινήτου & μάρσιποι (14)

14

Καθίσματα αυτοκινήτου και μάρσιποι

Γνωρίζουμε ότι η αγορά του καθίσματος αυτοκινήτου για το μωρό σας είναι μία από τις πιο σημαντικές αγορές που θα κάνετε για αυτό είμαστε εδώ κοντά σας να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε σωστά για το μωρό και την οικογένεια σας. 

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχετε υπόψη σας είναι ο νόμος.  Σύμφωνα με τα άρθρα 12 (παρ. 5) και 33 (παρ. 2), του Νόμου 2696 (Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας) είναι υποχρεωτική η χρήση ειδικών μέσων συγκράτησης και προστασίας, όπως τα παιδικά καθίσματα, για την μεταφορά ανήλικων επιβατών μέχρι την ηλικία των 12 ετών. Υπάρχουν 2 τρόποι για να επιλέξετε κάθισμα αυτοκινήτου για το μωρό σας. Ο πρώτος τρόπος είναι σύμφωνα με το ύψος. (αυτή είναι η πιο πρόσφατη μέθοδος και ονομάζεται i-size). O δεύτερος είναι σύμφωνα με το βάρος. Από το Φεβρουάριο του 2017 όλα τα νέα καθίσματα αυτοκινήτου έχουν ISOFIX. To ISOFIX είναι ένα σύστημα κλειδώματος του καθίσματος επάνω στο αυτοκίνητο. Όλα τα καθίσματα αυτοκινήτου mothercare είναι σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία, πράγμα που απεικονίζεται με το σύμβολο Ⓔ στη σήμανση των ειδών. 

Πάρτε το χρόνο σας να δείτε τις πολλές και διαφορετικές επιλογές σε καθίσματα αυτοκινήτου βάζοντας σε σειρά τις ανάγκες της οικογένειας σας αλλά και το budget σας. Μπορείτε να δείτε τον οδηγό αγοράς μας ή να επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα μας και να μιλήσετε με τις συμβούλους πωλήσεων μας για να λύσετε όποια απορία έχετε. Όταν επιλέξετε το κάθισμα αυτοκίνητου σας θα σας βοηθήσουμε να μάθετε να το τοποθετείτε σωστά και με ασφάλεια στο αυτοκίνητο. Μην παραλείψετε να δείτε επίσης τη συλλογή από μάρσιπους μας. Είναι η τέλεια λύση για όσους θέλουν να περπατάνε και να έχουν το μωρό κοντά τους.