Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
60€ και άνω δωρεάν παράδοση
Βρείτε την παραγγελία σας
shop by brand
  • Τιμή: 500€ +

Ετοιμάστε τον μικρό σας επιβάτη για τις πρώτες του μετακινήσεις μαζί σας, κάνοντας κάθε μικρό ή μεγάλο ταξίδι πιο άνετο και διασκεδαστικό με τα υπέροχα αξεσουάρ αυτοκινήτου της συλλογής μας. 

Ασφαλίστε το κάθισμα αυτοκινήτου στο αυτοκίνητο με τους ειδικούς αντάπτορες που επιτρέπουν στο κάθισμα να στερεωθεί στο σκελετό του καροτσιού ώστε να μην ενοχλείται το μωρό στη μεταφορά. Επίσης, φροντίστε για την καθαριότητα του καθίσματος με ένα πρακτικό κάλυμμα που πλένεται στο πλυντήριο και προσφέρει σωστή θερμοκρασία στο παιδί ανάλογα με την εποχή του χρόνου. 

Μήπως έχει ήλιο και θέλετε να προστατεύσετε το μικρό σας από τις ακτίνες; Τοποθετήστε ειδικά σκίαστρα που στερεώνονται πανεύκολα στα παράθυρα του αυτοκινήτου. Και, για περισσότερα χαμόγελα χαράς, επιλέξτε σκίαστρα με σχέδια ή παιχνίδια σχεδιασμένα για το αυτοκίνητο, ώστε να απασχολείται το παιδί δημιουργικά σε κάθε βόλτα. 

Τέλος, για να ελέγχετε το παιδί ανά πάσα στιγμή στο αυτοκίνητο, χρησιμοποιήστε έναν καθρέφτη που χαρίζει οπτική επαφή με το μικρό σας ώστε να μην ανησυχείτε κι εκείνο να σας νιώθει κοντά του.