Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πελάτες μας στην Κέρκυρα ότι μεταφερθήκαμε σε ένα νέο και ομορφότερο κατάστημα, στην Εθνική οδό Κέρκυρας - Παλαιοκαστρίτσας 30, θέση Καπουκίνοι, πρώην Τράπεζα Πειραιώς. Σας περιμένουμε!

60€ και άνω δωρεάν παράδοση
Βρείτε την παραγγελία σας
shop by brand

Το μωρό σας έφτασε και είναι ώρα να βγείτε για την πρώτη του έξοδο! Στα mothercare θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να απολαύσετε τις βόλτες με το μωρό σας από την πρώτη κιόλας μέρα. 

Επενδύστε σε ένα πολυλειτουργικό σύστημα μεταφοράς (travel system) που επιτρέπει τη μετακίνηση του μωρού από το καρότσι στο αυτοκίνητο -και το αντίστροφο- χωρίς να διακόπτεται ο ύπνος του, ή σε ένα πλήρες καρότσι με πορτ-μπεμπέ και κάθισμα για τη μετάβαση του μωρού μόλις αρχίσει να μεγαλώνει.  

Διαλέξτε ανάμεσα σε δεκάδες σχέδια, συστήματα και μοντέλα για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται περισσότερο στις ανάγκες σας. Μήπως ψάχνετε ένα πρακτικό καρότσι που διπλώνει σαν ομπρέλα και εξοικονομεί χώρο; Ιδανικό για τα ταξίδια, στα mothercare θα βρείτε ποικιλία χρωμάτων και εταιρειών για να απολαύσετε κάθε βόλτα με το νέο μέλος της οικογένειας. 

Και, αν έχετε δίδυμα, τα mothercare έχουν πρακτικά καρότσια για τη μεταφορά δύο παιδιών ταυτόχρονα με τον πιο εργονομικό τρόπο! 

Καλές βόλτες!