Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι Η “Kika Group Ltd.” αποσύρει από την αγορά, ως προληπτικό μέτρο, το Καρότσι μάρκας “Kikka Boo”, μοντέλο “Libro” καθώς δεν συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις του ευρωπαϊκού προτύπου EN 1888. Αυτή η ανάκληση αφορά μοντέλα Kikkaboo Libro με τους κωδικούς 0727786, 0727787, 0727788 και 0727789 που έχουν πουληθεί στα καταστήματα mothercare στο διάστημα 01/01/2021-22/03/2023. Αν έχετε αυτό το καρότσι, παρακαλούμε επιστρέψτε το με την απόδειξη αγοράς στο πλησιέστερο κατάστημα mothercare, όπου θα σας γίνει επιστροφή χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

60€ και άνω δωρεάν παράδοση
Βρείτε την παραγγελία σας
shop by brand

Το μωρό σας έφτασε και είναι ώρα να βγείτε για την πρώτη του έξοδο! Στα mothercare θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να απολαύσετε τις βόλτες με το μωρό σας από την πρώτη κιόλας μέρα. 

Επενδύστε σε ένα πολυλειτουργικό σύστημα μεταφοράς (travel system) που επιτρέπει τη μετακίνηση του μωρού από το καρότσι στο αυτοκίνητο -και το αντίστροφο- χωρίς να διακόπτεται ο ύπνος του, ή σε ένα πλήρες καρότσι με πορτ-μπεμπέ και κάθισμα για τη μετάβαση του μωρού μόλις αρχίσει να μεγαλώνει.  

Διαλέξτε ανάμεσα σε δεκάδες σχέδια, συστήματα και μοντέλα για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται περισσότερο στις ανάγκες σας. Μήπως ψάχνετε ένα πρακτικό καρότσι που διπλώνει σαν ομπρέλα και εξοικονομεί χώρο; Ιδανικό για τα ταξίδια, στα mothercare θα βρείτε ποικιλία χρωμάτων και εταιρειών για να απολαύσετε κάθε βόλτα με το νέο μέλος της οικογένειας. 

Και, αν έχετε δίδυμα, τα mothercare έχουν πρακτικά καρότσια για τη μεταφορά δύο παιδιών ταυτόχρονα με τον πιο εργονομικό τρόπο! 

Καλές βόλτες!