Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Από Δευτέρα 5/04 όλα* μας τα καταστήματα είναι ανοιχτά!

Τα καταστήματα μας στη Θεσσαλονίκη λειτουργούν από 12/4 με click away

Κλείστε το ραντεβού σας για να μας επισκεφτείτε!

60€ και άνω δωρεάν παράδοση
Κάρτα μέλους
Βρείτε την παραγγελία σας
Κλείστε το ραντεβού σας
  • Τιμή: 300€ - 400€

Καρότσια 

Από μία βόλτα στα μαγαζιά ή στο πάρκο το να κινείστε μαζί με το μικρό σας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Για να βοηθήσουμε και τους δυο σας3 και να κάνουμε τη ζωή λίγο πιο εύκολη έχουμε συγκεντρώσει μια μεγάλη ποικιλία καροτσιών για εσάς. Καρότσια υψηλής ποιότητας, ανθεκτικά, εύκολα στην πλοήγηση. Πριν επιλέξετε το πρώτο σας καρότσι, είναι μια καλή ιδέα να επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα μας και να συμβουλευτείτε τις ειδικούς μας ποιο καρότσι σας ταιριάζει καλύτερα. Όχι μόνο θα πληροφορηθείτε για τις διαφορετικές επιλογές αλλά θα μπορέσετε να δείτε και τα καρότσια ανοιχτά και να κάνετε και ένα test drive! 

Με τόσα διαφορετικά στυλ να διαλέξετε καλό είναι πριν ξεκινήσετε να ρίξετε μια ματιά στον  σε όλα τα μοντέλα μας. Πρωταρχικά θα πρέπει να υπολογίσετε πόσο χώρο έχετε διαθέσιμο για την αποθήκευση του καροτσιού, είτε πρόκειται για το αυτοκίνητο σας είτε για το σπίτι σας.  Χρησιμοποιείτε ανσασέρ για να μπείτε και να βγείτε από το σπίτι σας; Τότε το καρότσι σας πρέπει να χωράει και εκεί. Τα καρότσια που κλείνουν σαν ομπρέλα είναι ελαφριά και ιδανικά για γονείς που βρίσκονται διαρκώς σε κίνηση. Κλείνουν και ανοίγουν εύκολα και το κυριότερο δεν απαιτούν μεγάλο αποθηκευτικό χώρο. 

Τα travel systems μας περιλαμβάνουν καρότσια με πορτ μπεμπέ αλλά και με καθίσματα αυτοκινήτου.  Τα δεύτερα είναι ιδανικά για να μην ξυπνάτε το μωράκι σας μετά από μια βόλτα με το αυτοκίνητο.  Επιλέξτε ανάμεσα σε σετ με πορτ μπεμπέ, κάθισμα αυτοκινήτου  ή και τα δύο για να είτε πανέτοιμοι για κάθε περιπέτεια.