Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κάντε τώρα την παραγγελία σας ONLINE και παραλάβετε σε ένα από τα καταστήματά μας

3 εργάσιμες ημέρες εντός Αττικής και 7 για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Βάζετε την παραγγελία σας,στο βήμα "σύνοψη παραγγελίας" επιλέγετε αποστολή στο κατάστημα, κατόπιν επιλέγετε το κατάστημα που επιθυμείτε. Μόλις η παραγγελία σας είναι στο κατάστημα, σας ενημερώνουμε με SMS!

60€ και άνω παραγγελίες
Βρείτε την παραγγελία σας
Αποστολή Express
  • iSize: Όχι
Φίλτρα
ΦίλτροΠίσω
Κατηγορία
Isofix
Έγινε

Καρότσια 

Από μία βόλτα στα μαγαζιά ή στο πάρκο το να κινείστε μαζί με το μικρό σας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Για να βοηθήσουμε και τους δυο σας3 και να κάνουμε τη ζωή λίγο πιο εύκολη έχουμε συγκεντρώσει μια μεγάλη ποικιλία καροτσιών για εσάς. Καρότσια υψηλής ποιότητας, ανθεκτικά, εύκολα στην πλοήγηση. Πριν επιλέξετε το πρώτο σας καρότσι, είναι μια καλή ιδέα να επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα μας και να συμβουλευτείτε τις ειδικούς μας ποιο καρότσι σας ταιριάζει καλύτερα. Όχι μόνο θα πληροφορηθείτε για τις διαφορετικές επιλογές αλλά θα μπορέσετε να δείτε και τα καρότσια ανοιχτά και να κάνετε και ένα test drive! 

Με τόσα διαφορετικά στυλ να διαλέξετε καλό είναι πριν ξεκινήσετε να ρίξετε μια ματιά στον  σε όλα τα μοντέλα μας. Πρωταρχικά θα πρέπει να υπολογίσετε πόσο χώρο έχετε διαθέσιμο για την αποθήκευση του καροτσιού, είτε πρόκειται για το αυτοκίνητο σας είτε για το σπίτι σας.  Χρησιμοποιείτε ανσασέρ για να μπείτε και να βγείτε από το σπίτι σας; Τότε το καρότσι σας πρέπει να χωράει και εκεί. Τα καρότσια που κλείνουν σαν ομπρέλα είναι ελαφριά και ιδανικά για γονείς που βρίσκονται διαρκώς σε κίνηση. Κλείνουν και ανοίγουν εύκολα και το κυριότερο δεν απαιτούν μεγάλο αποθηκευτικό χώρο. 

Τα travel systems μας περιλαμβάνουν καρότσια με πορτ μπεμπέ αλλά και με καθίσματα αυτοκινήτου.  Τα δεύτερα είναι ιδανικά για να μην ξυπνάτε το μωράκι σας μετά από μια βόλτα με το αυτοκίνητο.  Επιλέξτε ανάμεσα σε σετ με πορτ μπεμπέ, κάθισμα αυτοκινήτου  ή και τα δύο για να είτε πανέτοιμοι για κάθε περιπέτεια.