Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Επιλέξτε αποστολή με BOX NOW και παραλάβετε την παραγγελία σας 24 ώρες το 24ωρο από το locker που σας εξυπηρετεί

60€ και άνω δωρεάν παράδοση
Βρείτε την παραγγελία σας
shop by brand

Twistshake Πιάτο με χώρισμα 6+μηνών - μπλε

11,99€
σε απόθεμα
ηλικία: 6 μηνών+
Παρακαλούμε επιλέξτε μέγεθος για να προχωρήσετε
  • πληροφορίες προϊόντος
  • προδιαγραφές

πληροφορίες προϊόντος

Κωδικός προϊόντος: 0736497

Με μια ματιά...

Small description: 

Το Πιάτο με Χωρίσματα της Twistshake επιτρέπει στο παιδί σας να διαχωρίζει τα διαφορετικά φαγητά όταν χρειάζεται. Μπορείτε εύκολα να τακτοποιήσετε όμορφα τα τρόφιμα, δηλαδή ό,τι πρέπει για το παιδί που του αρέσει να τρώει το κάθε φαγητό ξεχωριστά. Το Πιάτο με Χωρίσματα της Twistshake κατασκευάζεται από 100% μη τοξικό πλαστικό πολυπροπυλενίου (PP) και θερμοπλαστικό ελαστομερές (PP και TPE) και, φυσικά, δεν περιέχει καθόλου BPA, για να αισθάνεστε ασφαλείς με το προϊόν και να δώσετε στο παιδί σας το καλύτερο ξεκίνημα στη ζωή. Είναι κατάλληλο για χρήση σε φούρνο μικροκυμάτων και πλένεται στο πλυντήριο πιάτων. Κατάλληλο για το παιδί σας από την ηλικία των 6+ μηνών και διαθέσιμο σε διάφορα υπέροχα χρώματα. Ποιο είναι το αγαπημένο του μικρού σας;

Χαρακτηριστικά και οφέλη

USP description: 

Το Πιάτο Με Χωρίσματα της Twistshake διαθέτει αντιολισθητικό πάτο που κρατά το πιάτο στη θέση του πιο εύκολα κατά τη διάρκεια του γεύματος. Αν έχετε δύο ή περισσότερα πιάτα, μπορείτε να τα στοιβάξετε και να τα ταιριάξετε το ένα πάνω στο άλλο για εύκολη αποθήκευση, χάρη στην έξυπνη λειτουργία TwistClick της Twistshake.

Μαζί με το πιάτο περιλαμβάνεται ένα χρήσιμο καπάκι που το μετατρέπει σε έξυπνο δοχείο φαγητού, για τα φαγητά που περισσεύουν ή για την αποθήκευση φαγητού σε κάποια εξόρμησή σας. Για να γίνει η καθημερινότητά σας πιο εύκολη κατά τη διάρκεια της νηπιακής ηλικίας, το πιάτο μπορεί να κουμπώσει στο Σουπλά Clickmat της Twistshake που το κρατά σχεδόν ακίνητο στο τραπέζι. Το Clickmat της Twistshake είναι ένα έξυπνο σουπλά που, με τη βοήθεια του πιάτου, σχηματίζει κενό αέρος. Το πιάτο κουμπώνει στο σουπλά με ένα απλό κλικ και μια περιστροφή προς τα δεξιά.

Κατάλληλο για επίπεδα τραπέζια, διατίθεται το Σουπλά Clickmat mini 6+ Μηνών.

Απαραίτητο για τους γονείς όταν το παιδί αρχίσει να τρώει και να ανακαλύπτει πόσο διασκεδαστικό είναι να πετάει το πιάτο στο πάτωμα! Εκτός από το Πιάτο Με Χωρίσματα, η σειρά μας περιλαμβάνει Μπολ 6+ Μηνών για τα υγρά τρόφιμα και ένα επίπεδα πιάτα για τις υπόλοιπες λιχουδιές που δίνουν η μαμά ή ο μπαμπάς.


Main Description - Body: 

προδιαγραφές

Προδιαγραφές προϊόντων

Μάρκα Twistshake