Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Επιλέξτε αποστολή με BOX NOW και παραλάβετε την παραγγελία σας 24 ώρες το 24ωρο από το locker που σας εξυπηρετεί

60€ και άνω δωρεάν παράδοση
Βρείτε την παραγγελία σας
shop by brand

Twistshake Κύπελλο με καλαμάκι 360ml 6+μηνών - λευκό

9,99€
σε απόθεμα
ηλικία: 6 μηνών+
Παρακαλούμε επιλέξτε μέγεθος για να προχωρήσετε
  • πληροφορίες προϊόντος
  • προδιαγραφές

πληροφορίες προϊόντος

Κωδικός προϊόντος: 0736510

Με μια ματιά...

Small description: 

Το Κύπελλο Straw Cup 360ml 6+ Μηνών της Twistshake με προστασία κατά των διαρροών είναι το τέλειο κύπελλο για τα ροφήματα και τα γευστικά smoothies του παιδιού σας που βρίσκεται στην ανάπτυξη, τόσο στο σπίτι όσο και όταν βρίσκεστε έξω. Η έξυπνη σφράγιση σιλικόνης ανάμεσα στο καλαμάκι και το καπάκι αποτρέπει τις διαρροές και την περιττή ακαταστασία: ιδανικό για όσους έχουν δραστήρια παιδιά και χρειάζονται να πάρουν μια ανάσα κατά τη διάρκεια της νηπιακής ηλικίας!

Χαρακτηριστικά και οφέλη

USP description: 

Το Κύπελλο Straw Cup  είναι κατάλληλο για παιδιά από 6+ μηνών και διατίθεται σε διάφορα υπέροχα χρώματα για όλα τα γούστα. Το παιδί σας μπορεί να επιλέξει το αγαπημένο του κύπελλο για τα δροσιστικά σνακ του και εύκολα να χρησιμοποιήσει μόνο του το κύπελλο Straw με το μοναδικό του καπάκι που ανοίγει και κλείνει με ένα γρήγορο τράβηγμα! Το καπάκι δεν μπορεί να φύγει ή να χαθεί κατά την χρήση, αλλά παραμένει σταθερό στο μπουκάλι. Διαθέτει επίσης μια έξυπνη λαβή που μπορείτε να το κρατάτε άνετα τόσο εσείς, όσο και το παιδί σας. Το καπάκι είναι τέλεια σχεδιασμένο για να μπορείτε να βιδώσετε και να ξεβιδώσετε τα διαφορετικά μέρη του μπουκαλιού χωρίς κόπο. Έχει σχεδιασμό για εύκολο κράτημα με φαρδύ λαιμό, για εύκολο καθαρισμό.

Tο κύπελλο Straw Cup δεν περιέχει BPA, για την ασφάλεια του παιδιού σας. Χωράει 360ml, ακριβώς όσο πρέπει για ένα δυναμωτικό smoothie ή ένα ρόφημα.

Το καλαμάκι είναι κατασκευασμένο από ειδική σιλικόνη που έχει περάσει από προσεκτικές δοκιμές.

Το καπάκι ταιριάζει επίσης στο κύπελλο Kid Cup της Twistshake, το οποίο θα βρείτε στην κατηγορία Εκπαιδευτικά Ποτηράκια Κύπελλα.

Το κύπελλο πλένεται στο πλυντήριο πιάτων. Μην ξεχάσετε να αφαιρέσετε τη σφράγιση σιλικόνης και να την πλύνετε στο χέρι για να την καθαρίσετε αποτελεσματικά.


Main Description - Body: 

προδιαγραφές

Προδιαγραφές προϊόντων

Μάρκα Twistshake
Χωρητικότητα 301 έως 400ml