Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι Η “Kika Group Ltd.” αποσύρει από την αγορά, ως προληπτικό μέτρο, το Καρότσι μάρκας “Kikka Boo”, μοντέλο “Libro” καθώς δεν συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις του ευρωπαϊκού προτύπου EN 1888. Αυτή η ανάκληση αφορά μοντέλα Kikkaboo Libro με τους κωδικούς 0727786, 0727787, 0727788 και 0727789 που έχουν πουληθεί στα καταστήματα mothercare στο διάστημα 01/01/2021-22/03/2023. Αν έχετε αυτό το καρότσι, παρακαλούμε επιστρέψτε το με την απόδειξη αγοράς στο πλησιέστερο κατάστημα mothercare, όπου θα σας γίνει επιστροφή χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

60€ και άνω δωρεάν παράδοση
Βρείτε την παραγγελία σας
shop by brand

Κύπελλα και ποτήρια

Βοηθήστε το μικρό σας να μεταβεί από το στήθος και το μπιμπερό στο κύπελλο χωρίς διαρροές και λεκέδες, με την υπέροχη γκάμα mothercare! Κύπελλα με λαβές, ποτήρια με ειδικές βαλβίδες κατά των διαρροών και βρεφικά κύπελλα που κάνουν την εκμάθηση παιχνιδάκι!

Όλα τα ποτήρια και τα κύπελλα της συλλογής μας προάγουν την ανεξαρτησία του παιδιού όταν πίνει, έχουν μαλακό στόμιο που δεν τραυματίζει τα βρεφικά ούλα και ειδικές λαβές που διευκολύνουν το κράτημα στα μικρά χεράκια. 

Μπουσούλημα, περπάτημα, τρέξιμο... το δραστήριο μικρό σας θα διψάει συχνά, γι' αυτό τι καλύτερο από το να είναι πάντα ενυδατωμένο με ένα πρακτικό κύπελλο σε υπέροχα σχέδια και χρώματα που θα αφήσουν ελεύθερη τη φαντασία κάθε μικρού εξερευνητή!