Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι Η “Kika Group Ltd.” αποσύρει από την αγορά, ως προληπτικό μέτρο, το Καρότσι μάρκας “Kikka Boo”, μοντέλο “Libro” καθώς δεν συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις του ευρωπαϊκού προτύπου EN 1888. Αυτή η ανάκληση αφορά μοντέλα Kikkaboo Libro με τους κωδικούς 0727786, 0727787, 0727788 και 0727789 που έχουν πουληθεί στα καταστήματα mothercare στο διάστημα 01/01/2021-22/03/2023. Αν έχετε αυτό το καρότσι, παρακαλούμε επιστρέψτε το με την απόδειξη αγοράς στο πλησιέστερο κατάστημα mothercare, όπου θα σας γίνει επιστροφή χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

60€ και άνω δωρεάν παράδοση
Βρείτε την παραγγελία σας
shop by brand

Summershop

Έτοιμοι για παραλία ή για διακοπές; Το θερμόμετρο ανεβαίνει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο και οι επισκέψεις στην παραλία θα γίνουν όλο και περισσότερες και μεγαλύτερες. Σιγά σιγά, οργανώνουμε και τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Οι εξορμήσεις στην παραλία ή στις διακοπές για να είναι ασφαλείς χρειάζονται μια κάποια οργάνωση, έτσι ώστε να μην σας λείψει κάτι και να μπορέσετε να απολαύσετε με το μικρό σας, στιγμές χαράς και ανεμελιάς. Ξεκινήστε με τη συλλογή από μαγιό που είναι το αγαπημένο ρούχο των μικρών, αλλά μην παραλείψετε να προσθέσετε είδη ηλιοπροσταίαςκαπέλο και αντιηλιακό, μιας και ο ήλιος αν και ωραίος είναι πια επικίνδυνος. Παραλία όμως σημαίνει, κολύμπι και παιχνίδι. Μπρατσάκια, κουβαδάκια και παιχνίδια παραλίας είναι στη διάθεση σας!

Άνετα βαμβακερά και δροσερά ρούχα για κορίτσια και αγόρια είναι εδώ για να γεμίσουν τις ώρες εκτός παραλίας με άνεση και στυλ. Σετ ,φορέματα και σανδάλια που θα κάνουν τη διαφορά! 

Πριν φύγετε μην ξεχάσετε να ελέγξετε αν έχετε το σωστό κάθισμα αυτοκινήτου γιατί το ταξίδι πρέπει να είναι και άνετο και ασφαλές για να μην γίνει βασανιστικό. Ελαφριά καρότσια που κλείνουν σαν ομπρέλα, θα αποτελέσουν την πιο βολική συντροφιά στις εξορμήσεις σας, γιατί τα γεμάτα από ενέργεια ζουζούνια σας κάποια στιγμή κουράζονται και χρειάζονται να κάτσουν.

Στην περίπτωση που οι διακοπές ακόμα καθυστερούν και οι εξορμήσεις είναι δύσκολες, το να έχετε μικρές καθημερινές χαρές με παιχνίδι στον κήπο, στην αυλή ή και στο πάρκο είναι απαραίτητο. Ποδήλατα, πατίνια είναι η καλύτερη συντροφιά για τις βόλτες εκτός σπιτιού ενώ μεγάλα παιχνίδια της αυλής θα μετατρέψουν το δικό σας χώρο σε μια ιδιωτική παιδική χαρά για ατελείωτη διασκέδαση.

Το καλοκαίρι έρχεται! Μην ξεχάσετε ότι ξεκινάμε να μετράμε μπάνια και παγωτά. Θυμάστε;