Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
60€ και άνω δωρεάν παράδοση
Βρείτε την παραγγελία σας
shop by brand
  • Τιμή: 0€ - 10€

GSA Kids Collection

Η GSA γεννήθηκε από το πάθος μας για τον αθλητισμό και την αγάπη μας για το περιβάλλον! Θέλοντας να αλλάξουμε τον κόσμο, ξεκινήσαμε πρώτα από τα προϊόντα μας. GSA σημαίνει Global Sustainable Athletics, δηλαδή βιώσιμα αθλητικά ρούχα για ολόκληρο τον κόσμο. Δημιουργούμε καινοτόμες αθλητικές συλλογές προηγμένης τεχνολογίας που παράγονται χρησιμοποιώντας οικολογικά, φυσικά, ανακυκλώσιμα ή και επαναχρησιμοποιούμενα υλικά.

Οι αθλητικές μας σειρές έχουν αγαπηθεί εδώ και χρόνια και έχουν δοκιμασθεί από τις πιο απαιτητικές αθλητικές ομάδες υψηλών προδιαγραφών.

Η σειρά GSA Kids Collection, δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των μικρών μας αθλητών. Επιλέγοντας ανάμεσα σε best-seller προϊόντα της GSA, προσθέτοντας έντονα χρώματα, σχεδιάζοντας cool prints και φυσικά χρησιμοποιώντας τα ασυναγώνιστα υφάσματα της GSA, δημιουργήσαμε την απόλυτη αθλητική γραμμή που κάθε παιδική ντουλάπα χρειάζεται. Το ύφασμα GSA SUPERCOTTON είναι ιδανικό για το ευαίσθητο παιδικό δέρμα. Κατασκευασμένο από τα καλύτερα βαμβακερά νήματα, παράγεται τοπικά στην Αθήνα. Η τοπική παραγωγή είναι πιο ευέλικτη, μειώνει τις αλόγιστες μεταφορές και συνεπώς τις εκπομπές CO 2, ενώ παράλληλα στηρίζει την τοπική οικονομία. Όλα αυτά λοιπόν, μας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο μας για βιώσιμες πρακτικές και οικολογικές διαδικασίες.