Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι Η “Kika Group Ltd.” αποσύρει από την αγορά, ως προληπτικό μέτρο, το Καρότσι μάρκας “Kikka Boo”, μοντέλο “Libro” καθώς δεν συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις του ευρωπαϊκού προτύπου EN 1888. Αυτή η ανάκληση αφορά μοντέλα Kikkaboo Libro με τους κωδικούς 0727786, 0727787, 0727788 και 0727789 που έχουν πουληθεί στα καταστήματα mothercare στο διάστημα 01/01/2021-22/03/2023. Αν έχετε αυτό το καρότσι, παρακαλούμε επιστρέψτε το με την απόδειξη αγοράς στο πλησιέστερο κατάστημα mothercare, όπου θα σας γίνει επιστροφή χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

60€ και άνω δωρεάν παράδοση
Βρείτε την παραγγελία σας
shop by brand

Καλωσορίσατε στο τμήμα τεχνικής υποστήριξης! 

 

Είμαστε δίπλα σας για ό,τι χρειαστείτε προκειμένου να σας εξυπηρετήσουμε. 

Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με κάποιο προϊόν που αγοράσατε από mothercare, early learning centre σας παρακαλούμε να ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία. 

 

Αν το είδος που αντιμετωπίζετε πρόβλημα είναι είδος ρουχισμού και βρίσκεστε κοντά σε ένα από τα καταστήματά μας, τότε επισκεφτείτε μας μαζί με την απόδειξη αγοράς ή την κάρτα αλλαγής και το είδος. 

 

Αν βρίσκεστε μακριά από ένα κατάστημά μας ή αντιμετωπίζετε πρόβλημα με είδος εξοπλισμού ή παιχνιδιού τότε: 

1) Μπείτε στη φόρμα επικοινωνίας εδώ

2) Επιλέξτε το κατάλληλο θέμα για το email σας από τα διαθέσιμα που υπάρχουν (ερώτηση για προϊόν, θέμα για προϊόν ή service)

3) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας όσο πιο πλήρη μπορείτε και βεβαιωθείτε ότι όλα τα πεδία με *είναι συμπληρωμένα. Αν έχετε τον αριθμό απόδειξης αγοράς του είδους μπορείτε να τον παραθέσετε στο πεδίο Αριθμός παραγγελίας.

4) Στην περίπτωση που το αίτημα σας το απαιτεί, μπορείτε να επισυνάψετε και φωτογραφίες. Στο πεδίο με τις φωτογραφίες μπορείτε να επισυνάψετε φωτογραφικά και την απόδειξη. 

5) Κλικάρετε το πεδίο δεν είμαι ρομπότ 

6) Πατάτε υποβολή. 

 

Αφού λάβουμε το αίτημα σας, το τμήμα τεχνικής υποστήριξης θα επικοινωνήσει μαζί σας για όλες τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσετε. 

 

Στην περίπτωση που έχετε αγοράσει ένα είδος από τις παρακάτω εταιρείες παρακαλούμε ακολουθήστε τις οδηγίες που ακολουθούν για την κάθε μία από αυτές πατώντας το σχετικό σύνδεσμο. H διαφορετική διαδικασία θα σας βοηθήσει να εξυπηρετηθείτε πιο άμεσα. 

  • Philips- Avent 
  • BION , καλέστε στο τηλέφωνο του συνδέσμου ή αποστείλλετε email. Ta brand που εξυπηρετεί η BIOIN είναι: zazu, marcus& marcus, ergopouch, itooti, FirstBIKE. 

Οι πιο συχνές απορίες μαζί με τις απαντήσεις τους βρίσκονται εδώ 

Αν έχετε χάσει τις οδηγίες χρήσης του προϊόντος που αγοράσατε πατήστε εδώ