Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
60€ και άνω δωρεάν παράδοση
Βρείτε την παραγγελία σας
shop by brand

Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ 

TRIPP TRAPP®

Είναι σχεδιασμένη να ταιριάζει με το τραπέζι, φέρνοντας το μωρό στην καρδιά της οικογένειας επιτρέποντας του να μάθει και να μεγαλώσει μαζί με εσάς. Ο έξυπνος σχεδιασμός προσφέρει ελευθερία κινήσεων με ρυθμιζόμενου ύψους και βάθους έδρες καθίσματος και ποδιών. Όταν είναι ρυθμιζόμενη σωστά, εξασφαλίζει στο παιδί άνετη και εργονομική θέση σε οποιαδήποτε ηλικία.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΣΕΩΝ 5 ΣΕ 1

STOKKE® STEPS ™

Το Stokke® Steps ™ με τη μοναδική σχεδίασή του μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί στις ανάγκες του παιδιού σας, από τη γέννηση και έως και την ανάπτυξη. Το ρηλάξ Stokke Steps τοποθετείται εύκολα στην καρέκλα Stokke® Steps™ με ένα μόνο κλικ. Έτσι το παιδί σας μπορεί με άνεση να κάθεται στο τραπέζι, από την αρχή για να απολαμβάνει τα γεύματα μαζί με την οικογένεια. Από 6 μηνών το παιδί μπορεί να κάθεται μόνο του χωρίς βοήθεια. Το βρεφικό σετ Stokke® Steps™ διαθέτει ρυθμιζόμενη ψηλή πλάτη και ζώνες  ασφαλείας. Ο συνδυασμός κούνιας και καρέκλας είναι μια πρακτική λύση για να φέρετε το μωρό σας πιο κοντά στο τραπέζι.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΩΝ

 ΚΑΡΕΚΛΑ ΦΑΓΗΤΟΥ STOKKE® CLIKK ™

Είμαστε εδώ για να ακούμε τους γονείς και να φέρνουμε αυτά που χρειάζεστε: το κάθισμα φαγητού Stokke® Clikk™ δημιουργήθηκε για να καλύψει όλες τις ανάγκες σας... όλα σε ένα κουτί! Συναρμολογείται σε 1 λεπτό χωρίς εργαλεία και Περιλαμβάνει τα πάντα: καρέκλα, δίσκο, υποπόδιο & ζώνες. Σχεδιασμένο σε λεπτές μοντέρνες γραμμές είναι έτοιμο για πιο εύκολα και καθαρά γεύματα μόνο με "1-2-3 Clikk".

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΑΣ

TRIPP TRAPP®

Είναι σχεδιασμένη να ταιριάζει με το τραπέζι, φέρνοντας το μωρό στην καρδιά της οικογένειας επιτρέποντας του να μάθει και να μεγαλώσει μαζί με εσάς. 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΗΛΙΚΙΑ : Νεογέννητο – ενήλικας (έως 136 κιλά)

ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΡΟΣ : 136 κιλά

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ : 49 Χ 46 Χ 79 εκατοστά

ΕΓΓΥΗΣΗ : 7 χρόνια εγγύηση στα ξύλινα μέρη

STOKKE® STEPS ™

Προσφέρει άνεση και την κατάλληλη στήριξη στο παιδί σε όλη τη διάρκεια της παιδικής του ηλικίας και όχι μόνο με τα ρυθμιζόμενα χαρακτηριστικά της.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΗΛΙΚΙΑ: Νεογέννητο – έφηβος (έως 85 κιλά)

ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΡΟΣ: 85 κιλά

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 61 Χ 43 Χ71 εκατοστά

ΕΓΓΥΣΗΣΗ : 3 χρόνια επέκταση εγγύησης

STOKKE® CLIKK

Παρέχει άνεση και την κατάλληλη στήριξη στο παιδί κατά τη διάρκεια του γεύματος, ενώ είναι πρακτικό για τους γονείς.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΗΛΙΚΙΑ: 6 μηνών έως 3 ετών

ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΡΟΣ: 15 κιλά

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 69 x 56 x 83 εκατοστά

ΕΓΓΥΣΗΣΗ: 3 χρόνια επέκταση εγγύησης