Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
60€ και άνω δωρεάν παράδοση
Βρείτε την παραγγελία σας
shop by brand

Λίστα Γέννησης- Βάπτισης

 

Λίστα Γέννησης-Βάπτισης  

Η υπηρεσία που ήρθε να χαρίσει λάμψη και ευκολία στις 2 πρώτες σημαντικές στιγμές του μωρού σας!

μαμά με μωρό που γελάει

Τι είναι η λίστα γέννησης;

Το μωράκι σας είναι έτοιμο να έρθει στο κόσμο και εσείς έχετε τόσα πολλά να κάνετε! Επισκεφτείτε ένα κατάστημα mothercare, ενημερωθείτε για τις πολλές επιλογές τόσο σε εξοπλισμό και σε ρούχα όσο και σε παιχνίδια early learning centre και διαλέξτε όλα όσα επιθυμείτε για το μικρό θησαυρό που περιμένετε να έρθει στο κόσμο. Έτσι, οι γονείς σας, τα αδέλφια σας, οι φίλοι σας θα σας δωρίσουν ακριβώς αυτό που επιθυμείτε και χρειάζεστε για να καλωσορίσετε όλοι μαζί το μωράκι σας!

μπαμπάς κρατάει μωρό που κοιμάται

Τι είναι η λίστα βάπτισης;

Το μικρό σας σύντομα θα αποκτήσει όνομα! Τα mothercare & early learning centre σας δίνουν τη δυνατότητα να διευκολύνετε τους καλεσμένους σας! Ανοίξτε μια λίστα βάπτισης mothercare & early learning centre και δώστε τη δυνατότητα στους καλεσμένους σας να επισκεφτούν ένα από τα  καταστήματά μας και να μετατρέψουν τις επιθυμίες σας σε δώρα!

 

 

 

 

Πώς μπορείτε να ανοίξετε τη δική σας λίστα;

• Επισκεφτείτε ένα κατάστημα mothercare ή early learning centre και συμπληρώστε τη φόρμα με τα πλήρη στοιχεία σας
• Διαλέξτε τα είδη που επιθυμείτε και φτιάξτε τη λίστα σας ή αφήστε τη λίστα σας ανοιχτή απλώς για να συγκεντρώσετε χρήματα από τους καλεσμένους σας
• Παραλάβετε τον κωδικό της λίστας σας προκειμένου να ενημερώσετε τους καλεσμένους σας/φίλους σας. Μπορείτε, επίσης, να ζητήσετε ειδικά καρτελάκια για να βάλετε μέσα στα προσκλητήρια της βάπτισης

 

μαμά με νεογέννητο

 

Γιατί να ανοίξετε μια λίστα;

• Συλλέγετε όλα τα δώρα σας σε χρηματική μορφή για να κάνετε τις αγορές που επιθυμείτε και που πραγματικά χρειάζεστε!

• Τα χρήματα που συγκεντρώνετε μένουν ενεργά για εσάς σε όλα μας τα καταστήματα για μια περίοδο 2 ετών! Μπορείτε δηλαδή να καλύψετε όλες τις ανάγκες των πρώτων δύο ετών ψωνίζοντας σε περιόδους με εκπτώσεις, προσφορές ή και μη. 

• Κερδίζετε επιπλέον εκπτώσεις από την κάρτα μέλους, αφού οι καλεσμένοι σας αφήνουν χρήματα με τα οποία κάνετε αγορές με την κάρτα μέλους σας. 

• Δεν αναγκάζεστε να επισκεφτείτε πολλά καταστήματα σε μικρό χρονικό διάστημα για να αλλάξετε τα είδη που σας έχουν φέρει ως δώρο και δεν χρειάζεστε, προσπαθώντας να μαντέψετε τις μελλοντικές ανάγκες του μωρού σας!