Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
60€ και άνω δωρεάν παράδοση
Βρείτε την παραγγελία σας
shop by brand
Κάθισμα αυτοκινήτου VADO

ISOFIX 0-25 κιλά, οπίσθια τοποθέτηση 0-18 κιλά

  • Δυνατότητα οπίσθιας τοποθέτησης για παιδιά έως 18 κιλά.
  • Εξαιρετικά συστήματα ασφαλείας
  • 4 δείκτες ορθής τοποθέτησης
  • Τοποθέτηση με σύστημα ISOFIX και TOP TETHER ζώνη
  • Αλλαγή της θέσης του καθίσματος με ένα κλικ
Ασφάλεια

ΒΑΣΗ ΜΕ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ

Δοκιμή πρόσκρουσης

Όλα τα καθίσματα ασφαλείας Kinderkraft περνούν αυστηρές δοκιμές πρόσκρουσης που προσομοιώνουν πραγματικά περιστατικά σύγκρουσης στα διεθνώς αναγνωρισμένα TASS INTERNATIONAL εργαστήρια. Μόλις βγουν στην εμπορική αγορά, τα καθίσματα ασφαλείας Kinderkraft πρέπει να περάσουν από πολλαπλά στάδια περαιτέρω ελέγχων.

ECE R44.04

Όλα τα προϊόντα Kinderkraft έχουν σχεδιαστεί και αναπτυχθεί σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά τεχνικά πρότυπα και η υψηλή ποιότητα κατασκευής αποδεικνύεται με το πρότυπο ασφαλείας ECE R44.04.

Intertek

Τα υλικά για την επένδυση του καθίσματος είναι κατασκευασμένα χωρίς χημική επεξεργασία και έχουν υποβληθεί σε δοκιμή για την ασφάλεια του μωρού από την INTERTEK, έναν αναγνωρισμένο οργανισμό πιστοποίησης ασφάλειας. Να είστε βέβαιοι: η άνεση και η ασφάλεια του μωρού σας είναι εγγυημένα.

Πάνω από 1 εκατομμύριο

Η Kinderkraft παρέχει τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας και άνεσης με ύψιστη φροντίδα για τα παιδιά που ταξιδεύουν στο δρόμο και είναι ικανοποιημένη με την εμπιστοσύνη που έχει αποκτήσει από εσάς. Πάνω από ένα εκατομμύριο από τα προϊόντα μας παρέχουν ήδη σε παιδιά σε όλη την Ευρώπη ένα άνετο και ασφαλές ταξίδι και ο αριθμός συνεχίζει να αυξάνεται.

Alles Beste

Θετική βαθμολογία σε πολλά γερμανικά περιοδικά, όπως το “Alles Beste”.

Συστήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις