Δωροεπιταγές

Δωροεπιταγές

Πολύ συχνά δεν ξέρουμε τι δώρο να κάνουμε ή δεν προλαβαίνουμε να διαλέξουμε το κατάλληλο δώρο για τα παιδιά των φίλων μας, το αγαπημένο μας ανήψι, το βαπτιστήρι μας. 

Με την δωροεπιταγή ο παραλήπτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αυτό που επιθυμεί ανάμεσα σε αμέτρητες επιλογές από ρούχα, παπούτσια, εξοπλισμό και φυσικά παιχνίδια. 

Τι επιλογές υπάρχουν; 

Οι δωροεπιταγές μας εκδίδονται σε ποσά: 

  • 50€
  • 20€
  • 10€*

Επιλέξτε μία απο αυτές ή παραπάνω και κάντε όποιον συνδυασμό επιθυμείτε.!

* Η δωροεπιταγή 10€ εκδίδεται μόνο από τα φυσικά καταστήματα κι όχι από το eshop

 

Mothercare

12 Συχνές Eρωτήσεις & Απαντήσεις για τις Δωροεπιταγές

1.Πως μπορείτε να αγοράσετε/ αποκτήσετε μια δωροεπιταγή; Εύκολα και γρήγορα μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εδώ. Εναλλακτικά επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα  mothercare & early learning centre. Βρείτε το σημείο που σας εξυπηρετεί εδώ!

2. Ποιο είναι το ελάχιστο και μέγιστο ποσό αγοράς για την δωροεπιταγή; Οι δωροεπιταγές μας είναι διαθέσιμες στα ποσά των 10€, 20€ και 50€ και σε οποιοδήποτε συνδυασμό αυτών.
3. Ποια η διάρκεια ισχύος της δωροεπιταγήςΑπό την ημερομηνία αγοράς, η δωροεπιταγή έχει διάρκεια ισχύος 6 μηνών. 
4. Μπορώ να αγοράσω και να αποστείλω ηλεκτρονικά μια δωροεπιταγή; Φυσικά! Η δυνατότητα προσφέρεται μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εδώ ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες και συμπληρώνοντας τα στοιχεία του παραλήπτη.
5. Ποια είναι η πολιτική χρήσης της δωροεπιταγής; Μπορείτε να εξαργυρώσετε τη δωροεπιταγή αποκλειστικά για την αγορά προϊόντων από το www.mothercare.gr  ή σε οποιοδήποτε κατάστημα mothercare & early learning centre. Η δωροεπιταγή δεν ανταλλάσσεται με χρήματα.
6. Μπορώ να χρησιμοποιήσω τη δωροεπιταγή συνδυαστικά με εκπτωτικά προϊόντα ή προσφορές; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δωροεπιταγή, σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη έκπτωση ή προώθηση στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή και στα φυσικά καταστήματα κατά τη στιγμή της αγοράς.
7. Μπορώ να χρησιμοποιήσω τη δωροεπιταγή και να πάρω και έκπτωση από την κάρτα μέλους μου; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δωροεπιταγή, σε συνδυασμό με την κάρτα μέλους σας. Για χρήση και των δύο στο mothercare.gr θα πρέπει πρώτα να κάνετε είσοδο στο λογαριασμό σας.

8. Μπορώ να χρησιμοποιήσω τη δωροεπιταγή για αγορά προϊόντων με μικρότερη ή μεγαλύτερη αξία από το αναγραφόμενο ποσό; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δωροεπιταγή, μόνο για μια αγορά προϊόντων που η αξία τους θα είναι ίση ή μεγαλύτερη από το ποσό που αναγράφεται στη Δωροεπιταγή.
9. Ο κωδικός της δωροεπιταγής δεν λειτουργεί, με ποιον θα μπορούσα να επικοινωνήσω; Εάν διαπιστώσετε ότι η δωροεπιταγή δεν είναι αποδεκτή από το σύστημα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας ηλεκτρονικά, ελέγξτε τον αριθμό που έχετε εισάγει και δοκιμάστε ξανά. Εάν αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα, στείλτε email στο [email protected] ή καλέστε μας στο 210-4821186.
10. Μπορώ να επιστρέψω μια δωροεπιταγή που αγόρασα ή που μου δώρισαν; Η δωροεπιταγή δεν μπορεί να επιστραφεί και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για αγορά προϊόντων με αξία ίση ή μεγαλύτερη από το ποσό που αναγράφεται επάνω της. 

11. Μπορεί να γίνει επιστροφή της δωροεπιταγής και να λάβω το αντίστοιχο χρηματικό ποσό; Οι δωροεπιταγές δεν επιστρέφονται! Σίγουρα όμως αν έρθετε σε ένα από τα καταστήματα μας ή και online στο mothercare.gr, θα βρείτε αυτό που σας  ταιριάζει μέσα από μια μεγάλη συλλογή προϊόντων!
12. Η δωροεπιταγή κλάπηκε, την έχασα, πως θα μπορούσα να την αντικαταστήσω; Δεν μπορούμε να αντικαταστήσουμε τη δωροεπιταγή στις παραπάνω περιπτώσεις για αυτό συνίσταται η επιμελής φύλαξη τους. 

εγγραφή στο newsletter

ενημερωθείτε για τις προσφορές μας

ακολουθήστε μας

© Copyright 2024 Ι.ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ Ι.ΛΑΠΠΑΣ ΑΕ

ΤΕΧΝΙΚΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Λ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 64, ΜΑΡΟΥΣΙ, Τ.Κ. 151 25

ΑΦΜ 094176804 ΔΟΥ: Φ.Α.Ε. ΑΘΗΝΩΝ. ΑΡ.Γ.Ε.Μ.Η. 2052601000